Bűvész, rockegyüttes és mesemondó jön a TV2-re

Kismenők című TV2 gyerektehetség-kutató műsora. zsűritagok: Hajós András, Ábel Anita, Lajtai Kati, és Apáti Bence balettművész műsorvezetői: Ördög Nóra és Till Attila 2016.03.09.
Vágólapra másolva!
Április 16-án újabb tehetséges gyerekek mutatkoznak be a Kismenők-ben, tizennégy produkciót fog értékelni a zsűri.
Vágólapra másolva!

A második adásban tizennégy produkciót mutatnak be a gyerekek, a sok kis énekes közt artista és bűvész is fellép. Bemutatja előadását a zsűrinek, azaz Hajós Andrásnak, Lajtai Katinak, Ábel Anitának és Apáti Bencének egy rockzenekar is, és lesz ismerős arc Az ének iskolájá-ból.

Tizennégy produkciót néz végig a zsűri Forrás: EVA/Eva

Színpadra lép többek közt a tizenkét éves Sándor Jázmin, aki énekelni fog, Kovács Gyopár rising staros testvére, Kovács Harmat, Qian Zita mesemondó, Horváth Gutai Bertus balerina, Szlavkovszki Zsolti artista.

Újabb táncosok is színpadra lépnek Forrás: EVA/Eva

Borbély Csaba bűvész Ábel Anitán mutatja be a produkcióját,

többen párban vagy csoportban táncolnak majd, Balogh Soma pedig dobol. Lőrincz Álmos, Az ének iskolájá-nak egykori diákja egy rockzenekarban tűnik fel, a Fantasy Duó gimnasztikus látványtánccal készül.

A második adás végén két produkciót megment a zsűri, egyet Tilla, egyet Ördög Nóra csapatába.

Dodos is lesz a következő adásban Forrás: EVA/Eva

Nyolc héten követhetik a nézők a kis tehetségeket. Tilla és Ördög Nóra csapatkapitányként egy-egy 14 fős csapatot vezetnek majd.

Pontokat kapnak

A Kismenők összesen nyolc adással lesz képernyőn, ebből négy felvételről megy, négyet pedig élőben közvetítenek. Három kategóriában küzdenek a gyerekek a győzelemért, az elsőben az énekesek, a másodikban a táncosok, a harmadikban pedig a többiek vesznek részt, akik közt van bohóc, akrobata, slammer és színész is.

Több kategóriában indulnak Forrás: EVA/Eva

A zsűri ezúttal nem osztályzatokat ad, hanem 0 és 25 pont közt értékel, így tőlük összesen 100 pont szerezhető. A második 100 pont a közönségtől érkezik, akik négy csapatot alkotnak majd a teremben, őket korosztály szerint csoportosítják: így kiderül, melyik előadás volt a szimpatikus a nagymamáknak, és mi a menő a gyerekek szerint.

Az első adásról itt olvashat bővebben.