Vágólapra másolva!
A már bajnok Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott az MTK elleni örökrangadón a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 30. fordulójának zárómeccsén.

Eredmény, OTP Bank Liga, 30. forduló:
Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2-2 (0-1)
Groupama Aréna, 5043 néző
v.: Iványi
FTC: Dibusz - Ramírez, Nalepa, Cukic, Leandro - Gera Z., Pintér Á. (Trinks, 71.) - Radó (Lamah, a szünetben), Hajnal, Nagy D. (Varga R., a szünetben) – Böde
MTK: Hegedüs - Bese, Poór, Grgic, Vadnai - Thiam, Vass Á. - Gera D., Kanta (Baki, 90.), Hajdú (Deutsch, 83.) - Nikac (Torghelle, 73.)
gól: Gera Z. (59.), Varga R. (63.), illetve Kanta (26.), Torghelle (77.)
sárga lap: Pintér Á. (10.), Cukic (25.), illetve Gera D. (30.), Vass Á. (60.), Hegedüs (88.)

Változatos játék jellemezte az első félidő elejét, majd a 26. percben Kanta József tökéletesen kivitelezett szabadrúgásának köszönhetően a vendégek kerültek előnybe. Ez volt az első gól, amelyet az MTK szerzett a Groupama Arénában. A folytatásban a kék-fehéreknek volt több lehetőségük, de a szünetig már nem változott az eredmény.

A bajnokcsapat vezetőedzője, Thomas Doll kettőt cserélt, ezáltal megélénkült a Ferencváros játéka, és Gera Zoltán jóvoltából előbb egyenlített, majd Varga Roland találatával fordított a házigazda. A folytatásban is élénk futballt láthatott a közönség, a csereként beállt Torghelle Sándor fejesével egyenlített az MTK, amely így egy ponttal távozott a Groupama Arénából, és magabiztosan őrzi második helyét a tabellán.