Sértésekkel tarkított kiválasztás volt a Farmon

Attila a héten biztonságban van
Vágólapra másolva!
Sanya magalázó szöveggel tett Henire jelet, miután a nő is be-beszólt neki – de a döntést Norbinak kell meghoznia. Az RTL Klub valóságshow-jában tízen vannak, de szombat este már csak kilencen alszanak a szlovéniai erdőben megbúvó objektumban.
Vágólapra másolva!

Sértésekkel tarkított kiválasztás volt a Farmon április 20-án: Dia Attilára rakott, mert elvesztette a megbecsülését, megromlott a viszonyuk. A megnevezett Henire tett, ő pedig egy olyan embert jelölt meg, aki a szerinte a szart kavarja, ráadásul „karaktere is elfáradt." Sanyát nevezte meg, ő ballagott ki, és Henire tett, a szerinte mocskos szája és stílusa miatt. „Szerintem szerelmes belém, és rajtam próbálja kiélni nem létező szexuális életét. Balettintézetbe is legfeljebb takarítani járhatott" – alázgatta.

Attila a héten biztonságban van Forrás: RTL

Gergő halkan motyogott valamit, Diára pakolt, Brigi jött a sorban, Sanyát nevezte meg. Dórinak megvan a bizalma Attila felé, mint mondta, mégis rá tett egy jelet (mi lett volna, ha nincs meg a bizalom?), Cintia viszont Sanyát látná a kerítésen kívül, nincsenek jóban. Gábor úgy látja, Heni szeret provokálni embereket, a neve alá szögezett egy jelet. Norbinak kell döntést hoznia a kihívó személyéről: „Nagyon egyszerű lesz, úgy gondolom" – summázta.

Szavazzon!

Milyen eddig a Farm?