Megragadta utolsó esélyét a Vasas

Korcsmár Zsolt, Vasas, foci
Budapest, 2016. április 23. Az angyalföldi Korcsmár Zsolt (b2) gólt lő a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Vasas - Puskás Akadémia mérkőzésen a budapesti Illovszky stadionban 2016. április 23-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Vasas hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 32. fordulójában.

OTP Bank Liga, 32. forduló:
Vasas FC - Puskás Akadémia 1-0 (1-0)
Illovszky Stadion, 3400 néző
v.: Farkas Á.
Vasas: Hermány - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Ristevski - Berecz, Vida, Müller (Romic, 77.) - Könyves, Ádám M. (Ferenczi I. 66.), Remili (Pavlov, a szünetben)
Puskás Akadémia: Pogacsics - Pauljevic, Tar, Fiola, Nagy Zs. - Pekár, Polonkai, Zsidai (Márkvárt, 65.), Zsótér (Castillion, 57.) - K. Mészáros, Sallai (Bacelic-Grgic, 63.)
gól: Korcsmár (7.)
sárga lap: Szivacski (24.), Remili (25.), illetve (Pekár (26.), Polonkai (92.)

Rendkívül határozottan kezdte a meccset az angyalföldi együttes, és ez gyorsan vezetést eredményezett. Korcsmár Zsolt találata után átvette az irányítást a Puskás Akadémia, mindkét csapatnak voltak helyzetei, a gólhoz a felcsútiak jártak közelebb, de Zsótér Donát a kapufát találta el.

Korcsmár Zsolt gólja döntött Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A szünet után is aktívan, gólra törően futballoztak a csapatok. A vendégek a hajrában felállt védelem ellen rohamoztak, Castillion fejese a keresztlécen csattant, és számos beívelést is hatástalanítaniuk kellett a fővárosiaknak.

Nagy az öröm, saját kezébe vette a sorsát a Vasas Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Mivel hiba nélkül végrehajtották mindezt, megelőzték a felcsútiakat a tabellán, és megőrizték esélyüket a bennmaradásra az utolsó forduló előtt.