Gesztesi Károly nem akar többé színpadra állni

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam”
Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly hónapok óta sportos életet él, és sikerült mellőznie az alkoholt. A színész bevallotta, nem fogadott el segítséget, nem ment kórházba és gyógyszerre sem volt szüksége. 
Vágólapra másolva!

"Volt egy nagyon buta cikk, amiben úgy mutattak be, mint egy alkoholistát, aki két üveg rozét megiszik, természetesen ez nem igaz" - kezdte a beszélgetést a Mokkában. A színészt azt mondja, jól érzi magát a bőrében, edzeni jár, és egy ideje nem iszik alkoholt.

magam vívom meg a csatákat. Nem mentem kórházba, nem kellett gyógyszer, tudtam, mit kell csinálnom."

Gesztesi Károly producerként és rendezőként dolgozna tovább Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Úgy érzi, elindult lefelé a csúszdán és egyre lejjebb került, de sikerült kimásznia időben, és már csak azt látta, hogy mások tovább csúsznak - nekik próbált segíteni.

Több munkalehetőséget is kapott, de időt adott magának, hogy döntsön. "Lehet, hogy felmegyek a Mátrába és kicsit leülök a kedvenc szállodám szobájába, gondolkodni kell, nem kell mindig kapkodni. Május végén eldől, mire mondok igent, minden cégnek ezt mondom, mindegyik komoly kihívás."

A színész nem szeretne a továbbiakban színházban dolgozni, egyetlen nagy szerepre vágyik nagyon, azt elvállalná, de inkább átáll a túloldalra, producerként és rendezőként képzeli el a jövőt.