Elborult elmék vannak a jövő magyar stand-uposai között

Magyarország, szereplek! stand-upos tehetségkutató
Vágólapra másolva!
Pár napig lehet még szavazni a Comedy Central stand-upos tehetségkutatóján, a Magyarország, szereplek!-ben induló fiatalokra, Felméri Péter és Kőhalmi Zoltán értékelte az eddig látott produkciókat.
Vágólapra másolva!

A több mint 300 jelentkező közül már csak 20-an vannak versenyben a Comedy Central stand-upos tehetségkutatóján, a Magyarország, szereplek!-ben. Rájuk a produkció honlapján lehet szavazni május 18-ig, közülük tízen mutatkozhatnak be a tévében is, a műsor döntőjében.

A zsűriben ott van Felméri Péter és Kőhalmi Zoltán is,

ők értékelték az eddigi produkciókat. "Mindenfélét láttunk. Láttam zseniálisat is, láttam olyat is, aki szerintem most jött tisztába vele, hogy ez egy tévedés volt az ő életében" – mondta Kőhalmi, miközben Felméri arról beszélt, hogy mennyire "elborult elmék"-kel találkozott a válogató során. Nézze meg videón!

A harmadik zsűritag a Comedy Central regionális programigazgatója, Kabai Zoltán, szerinte "nem elég, ha valaki jól ír, és az anyukája röhög a poénján, fontos az, hogy legyen tapasztalata" a versenyzőnek. Mutatjuk az ő nyilatkozatát is: