Nudista luxustengerjáró indul az Adrián csak felnőtteknek

Nudista tengerjáró
Vágólapra másolva!
A társaság érzéki utazást ígér a résztvevő pároknak.
Vágólapra másolva!

A nudizmus hívei manapság már számos üdülőhely közül választhatnak a világon. Vannak köztük gyerekbarát szállodák, de olyanok is, ahová kiskorúak nem léphetnek be, és ahol az erotikáé a főszerep (bővebben itt írtunk róluk).

Tengerre fel!

Bár az óceánjárók egyre népszerűbbek a nyaralók körében, a ruhátlan üdülés hívei eleddig nemigen találhattak maguknak lehetőséget az ilyen kikapcsolódásra. A mexikói Original Group, amely már működtet felnőtt üdülőket, most nekik kínál hajóutat.

Ezzel a hajóval viszik majd az utasokat Forrás: Wikipedia

A Desire Cruise 2017. szeptember 26-án Velencéből indul, és oda is ér vissza október 3-án, miután olasz, horvát és szlovén városokat érint az Adrián. A cég az Azamara Quest nevű luxushajót bérli ki, amely 710 utast tud szállítani. A 2000-ben vízre bocsájtott hajó 181 méter hosszú és 11 emeletes, amelyből kilenc az utasoké.

Erotika a középpontban

A hétéjszakás út során minden a luxusról és az erotikáról szól majd. A felnőtt párok a medencénél ruha nélkül is tartózkodhatnak, és kijelölt „játszószobák" is a rendelkezésükre állnak majd, ahol

megismerkedhetnek majd más, „nyitott gondolkodású" párokkal.

A programok és az esti előadások is az érzéki vágyak felkorbácsolásáról szólnak majd – írja a Travel Pulse.

A medencénél nem kell ruhát viselni Forrás: Original Cruises

Az út nem lesz olcsó. A legolcsóbb kabin 2883 dollár (811 ezer forint) most akciósan, a legdrágább lakosztályért pedig 10 996 dollárt (3,1 millió forint) kell fizetni. Ezért persze teljes ellátás és szórakoztatás jár, de kiegészítő csomagokat is lehet vásárolni.

Szavazzon!

Ön mit gondol erről az útról?