Gigadínóval csalogatják a gyerekeket a Millenárison

Június 22-én nyílik és  augusztus 22-ig tart  a Millenárison a jégkorszak legnagyobb élőlényeinek bemutatója, a Living Dinosaurs című  kiállítás. 
Living Dinosaurs -Vissza az őskorba dinoszaurusz kiállítás - Budapest, Millenáris.
Living Dinosaurs -Vissza az őskorba dinoszaurusz kiállítás - Budapest, Millenáris. 2016.06.02. 2016. június 2-án kezdik építeni a kiállítást, aminek első lépéseként felállítják a parkban Magyarország legnagyobb szabadtéri dínóját, ami 8 méter magas és 20 méter hosszú. A dinoszauruszt egy 36 tonnás daru, 35 méteres gémmel fogja beemelni a végleges helyére majd azt követően 6 ember építi össze.
Vágólapra másolva!
Magyarország legnagyobb szabadtéri dinoszauruszát építették meg csütörtökön a Millenárison. A 8 méter magas és 20 méter hosszú dínó a június 22-én nyitó Living Dinosaurs kiállításra csalogatja majd a látogatókat.
Vágólapra másolva!

Magyarországon Living dinasours – Őskori állatkert címmel fut majd a dínókiállítás, amelyet eddig 26 országban már több mint 8 millióan láttak. A kiállítás egyik érdekessége, hogy a több mint 25 kiállított dinoszaurusz közül néhányat eredeti méretben lehet megnézni. Lesznek olyan dínók, amelyek mozognak és még hangokat is kiadnak, így teszik élethűbbé a gyerekeknek a találkozás élményét.

Living Dinosaurs kiállítást hirdető 8 méter magas dinoszaurusz még farok nélkül Fotó: Polyák Attila - Origo

A kiállítás nem csak arról szól majd, hogy meg lehet nézni ezeket az őslényeket, a gyerekek ugyanis interaktív módon ismerkedhetnek meg a hatalmas állatokkal. A Millenárisra egy 35 tonnás daru 35 méteres gémmel emelte be a kiállítást hirdető szabadtéri dínót.