Keleti Andreáék ismét legyőztek mindenkit

Drágám, add az életed, TV2, keleti
Vágólapra másolva!
A TV2 új vetélkedőjének első hetét Keleti Andrea és párja nyerte, ők vitték el a Drágám, add az életed! egymillió forintos fődíját. Az utolsó héten visszatértek a Legek heté-ben, és ott is legyőzték a többieket. A feladatokat annyira megkedvelték, hogy otthon is játsszák majd őket, a nyereményútra pedig elviszik magukkal az egyik párost – erről mesélt Keleti Andrea az Origónak.
Vágólapra másolva!

Az első adáshéten ők voltak a legtöbb feladatot sikeresen teljesítő páros, ezzel a címmel jutottak be a Legek heté-be. "Ezúttal sikerült szinte végig a sereghajtóknak lennünk.

Az utolsó napon aztán belehúztunk, mindent bevállaltunk és sikerült az utolsó helyről az elsőre küzdeni magunkat. Ebből talán látszik, hogy mi az erősségünk: sosem adjuk fel. A játékban szinte mindenkire riválisként tekintettünk, mert sokáig az utolsó helyről nézegettük a többiek eredményeit. Ahogy közeledett a játékhét vége, egyre keményebben ment a licitálás, és ahhoz, hogy a játék jogát elnyerjük, szinte teljesíthetetlen feladat elé állítottuk a párjainkat. Emiatt is lehetett az, hogy Zolinak az első négy napban csak egy feladatot sikerült megnyerni" - mesélte az Origónak.

Forrás: Istvan Ruff

Megvannak a kedvencei

Örültek, hogy még egy hetet játszhatnak, szívesen kipróbálnák a feladatokat otthon is. "Felvettünk minden adást, kijegyzeteljük a játékokat és a nyári táborainkban és a nyári bulikon ezekből játszunk. Az utolsó hét játékai közül nagyon élveztem a futópadon rajzolást, amikor Zoli futott, miközben egy méteres ceruzával próbált valamit lerajzolni, amit nekem ki kellett találni."

Az egyik kedvence volt Forrás: Istvan Ruff

"A matekos feladatot is szerettem, na és persze a döntős játékok mindegyikét. Bárdosi Sanyi feleségével, Ildivel hosszan licitáltunk arra, hogy a párunk hány másodperc alatt képes úgy szétverni egy autó összes ablakát, hogy egy darab üveg sem marad a helyén. Végül 40 másodpercet bevállaltam, és az én drágámat annyira elragadta a játék, hogy minden erejét latba vetve, egészen elképesztő módon, 36 másodperc alatt szedte miszlikre az autót. Amikor meglendítette azt a hatalmas kalapácsot, azt hittem, hogy elszáll vele együtt, de nagyon ügyes volt, ebben is" – idézte fel egyik kedvencét."

Szét kellett verni egy autó ablakát Forrás: Istvan Ruff

Szívesen bevállalnák fordítva is

"A mi sikerünk titka, hogy jól ismerjük egymást. Voltak feladatok, amikre direkt nem licitáltam, vagy hamar kiszálltam, mert tudtam, Zoli nem érezné benne jól magát, ezért ezeket inkább átengedtem a lehetőséget játékostársaimnak. A férjem jó matekos, jól fut, erős, szívós.

Beszéltük is otthon, hogy ezt a játékot szívesen bevállalnánk fordított felállásban is. Ő licitálna, én pedig harcos amazon módjára küzdenék" - mondta.

A feladatokat is kipróbálta volna Forrás: Istvan Ruff

A Legek heté-ben luxusutat nyertek, de úgy döntöttek, elviszik magukkal az egyik párost. "Amikor kihirdették az győzelmünket, azonnal felajánlottuk, hogy inkább egy másik helyre mennénk el, de négyesben, vinnénk magunkkal Puskás Petit és Angélát is, mert végig derekasan helyt álltak és nagyon jól össze is barátkoztunk a játék során. Még nem tudom, hogy hová, de ősszel négyesben utazunk az biztos."

A TV2 elégedett a műsor nézettségével, tervezik a következő évadot, melyre civil játékosok jelentkezését várják.