Egykori playmate vetkőzik Hajdú Péternek

Showtime, Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Június 5-én A Nagy Duett döntője után szezonzáró adásához érkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A Szájkaratéban Hargitai Bea mindent bevet, hogy legyőzze a műsorvezetőt, Hajdú Pétert.
Vágólapra másolva!

Áprilisban indult Showtime Hajdú Péterrel évadzáró adásban Hargitai Bea mindent bevet, hogy a Szájkaratéban megelőzze a műsorvezetőt.

Az évadzáró adásban Hargitai Bea mindent bevet Forrás: EVA/Eva

Az egykori Playmate mellett Hajdú Péter Tillát is zenés feladatba vonja be, de a TV2 műsorvezetője a Fülkében is megmutathatja, mit tud. Ott Apáti Bence balettművész, a Kismenők zsűritagja lesz az ellenfele.

Apáti Bence és Tilla küzd meg egymással Forrás: EVA/Eva

"Rengeteg vendég megfordult a Showtime stúdiójában, rengeteget nevettünk, vicces szituációkban nem volt hiány. Ha az éneklésem és a ritmusérzékem nem is, a tánctudásom mindenképpen fejlődött az elmúlt hetekben, mert rengeteget jártam koreográfushoz a Szájkaratés produkciókra készülve" – mesélte Hajdú Péter.

A legizgalmasabb momentum a szezonzáró adás kapcsán mégis az volt, hogy sikerül-e skype kapcsolatot teremteni az EB-re készülő labdarúgóválogatottal, de szerencsére a technika nem viccelt meg minket, így exkluzív beszélgetést hallhatnak majd a nézők Dzsudzsák Balázsékkal."

A műsorvezető szerint Tilla is kitesz magárt Forrás: EVA/Eva

Hajdú Péter műsora hiába kapoerős felvezetést A Nagy Duett-tel, eddig nem hozott jó számokat a TV2-nek. Az első adás még népszerű volt a lakosság körében, de idővel egyre fogytak a nézők, a nézettségről itt olvashat.