A Premier League újonca ajánlatot tett Kádárért

Kádár Tamás; Hamalainen, Kasper akció egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY Helsinki, 2015. június 13.
Kádár Tamás (j) és a finn Kasper Hamalainen az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában já
Helsinki, 2015. június 13. Kádár Tamás (j) és a finn Kasper Hamalainen az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzésen Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Egy lengyel oldal szerint az angol élvonalba feljutó Burnley ajánlatot tett a Lech Poznannak Kádár Tamásért, a magyar labdarúgó-válogatott védőjéért.

A Sport.pl azt írja, Kádár miatt az elmúlt időszakban rendszeresen jártak játékosmegfigyelők a poznaniak meccseire, és bár az Eb-keretbe beválasztott hátvéd Franciaországban még feljebb srófolhatja az értéket, egy angol csapat máris ajánlatot tett érte.

Játszott már Angliában

A Burnley négypontos előnnyel nyerte meg az angol másodosztályt a Middlesbrough előtt, így ősztől már a nagyok játszóterén kell bizonyítania, a Premier League bivalyerős mezőnyében. Az angol klub a Sport.pl szerint 1,5 millió eurós ajánlatot tett Kádárért, aki korábban szerepelt már Angliában.

2008 januárjában a Newcastle igazolt le az akkor Zalaegerszegen szereplő védőt, aki a 2009-2010-es idényben 13 meccsen játszott a másodosztályt megnyerő Szarkáknál.

2011-ben a harmadosztályú Huddersfield Townban is megfordult, de ott a második meccsén megsérült. Kádár két idényt töltött eddig mostani csapatában, a Lech Poznanban, az elsőben bajnok lett, idén viszont csak a 7. helyen végzett, de sokkal többet játszott, 29 meccsen lépett pályára, szemben a tavalyi kilenccel.