Helen Mirrennek bejön a meztelen Kim Kardashian

Eláll a szavunk: Helen Mirren 70 évesen is káprázatos
Vágólapra másolva!
Meglepő kijelentést tett a gyakran meztelenkedő valóságshow-sztárral kapcsolatban A királynő hetvenéves sztárja.
Vágólapra másolva!

„Amikor egyszerűen nincs egy rongy, amit felvehetnél, ha-ha" – írta Kim Kardashian három hónappal ezelőtt Instagramján közzétett fotója mellé, amelyen anyaszült meztelenül pózol fürdőszobája tükre előtt. A meztelen selfie sokaknál kiverte a biztosítékot: a fiatal színésznő, Chloë Grace Moretz kioktatta, idősebb kollégája, Bette Midler pedig gonosz poénnal szúrt oda a pucér valóságshow-sztárnak. Kardashiannek azonban most nem várt támogatója akadt – a neves angol színésznő, Helen Mirren személyében.

When you're like I have nothing to wear LOL

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

„Egyáltalán nem vagyok odáig a Kardashianekért. Ez az egész egyszerűen egy olyan jelenség, ami engem a legkevésbé sem érdekel. De csodálatosnak tartom, hogy manapság egy nő megengedheti magának, hogy legyen feneke. Köszönhetően Madame Kardashiannek és előtte J.Lónak, most már mindannyiunknak lehet széles csípője, ami szintén nagyszerű dolog" – nyilatkozta Mirren nemrégiben a The Telegraph-nak.

Helen Mirren Forrás: AFP

Az idős színésznő azt is elmesélte, hogy az ő gyerekkorában még azt tanították: az is megengedhetetlen, ha valakinek kilátszik a melltartópántja, mert minden a nők megzabolázásáról szólt. Emiatt érez szimpátiát a magamutogató Kim Kardashiannel.

– tette hozzá még az ezek szerint általa feminista harcosnak tekintett sztárt támogatva Helen Mirren.