Himnuszt írtak a EFOTT-hoz

efott
Vágólapra másolva!
Szerelemre és szabadságra, valamint ezek keverésére buzdít az idei EFOTT himnusza, megint megpróbálja a hazai egyetemista-főiskolás réteg 5 nap alatt elfelejteni egy év nehezen megszerzett tudását a Velencei tónál, július 12-17 között.
Vágólapra másolva!

Sajátos hangulatú zenei élmény az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) idei warm-up videója, az alkotók szolídan himnusznak nevezik a Margaret Island-Felcser "PunnanyMassif" Máté-JumoDaddy - kooprodukcióban elkészült "Feszt szerelem" című dalt, ami alapján borítékolható a különleges fesztiválélmény idén is.

Forrás: EFOTT sajtó

Felcser Máté, a Punnany Massif zenekar frontembere szerint egy

hangulatát akarták átadni, a szövegben az eddigi vonalvezető "Csak szabadon" szlogent viszont felváltotta a "vétkezzünk bűntelenül" életérzés. Elemezni lesz alkalom bőven, már a rádióknál a dal, adottságait tekintve gyorsan válhat nyári kultslágerré.

A bemutató sajtótájékoztatón a zenészek meséltek az előkészületekről, saját fesztiválélményeiket igyekeztek beletenni a népi(es) motívumokkal díszített és dobhártyabarát, mégis kellően dinamikus elektronikával hangszerelt szerzeménybe, ezek alapján elmondható, hogy az EFOTT a szabad szellemű, modern, de hagyománytisztelő, nyitott fiatalok fesztiválja, ami elég jól hangzik - az első sörig. Onnantól szabadon választott az este további része, a szervezők pedig megtesznek mindent, hogy a látogatók színes programokban dúskáljanak.

Idén rengeteg extrával készülnek a fellépő zenekarok is,

a Mary PopKids a Z-Drums ütősegyüttessel egészül ki, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) filmzenékkel lép majd színpadra, míg a 30Y egy különleges performansszal készül, amelyben fiatal festőművészek bevonásával live act-szerűen a koncert végére teljesen megváltoztatják a színpadot és környezetét az ígéret szerint.

ITT A KLIP A VIDEÁN: