Bárki barátkozhat Orfűn a Halott Pénz és a Wellhello tagjaival

Wellhello
Vágólapra másolva!
Rendhagyó hétvégére várja rajongóit a két népszerű zenekar az Orfűi-tó partján: nemcsak jó koncerteket, hanem közös programokat is ígérnek az odalátogatóknak.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, egyre inkább a hazai könnyűzenei élet zarándokhelyévé válik Orfű: a Fishing után/mellett itt a Halott Pénz x Wellhello Hétvége, amelynek július végi kétnapos programja a szervezők elképzelése szerint

másféle találkozást ígér a zenészekkel, mint a hagyományos koncertek.

A két zenekar tagjai ugyanis nem maradnak a backstage-ben, sőt, a legkülönfélébb programokban vesznek részt a rajongóikkal: lesz közös foci- és pingpong-meccs, vízibicikli-verseny, de természetesen a közönségtalálkozó és a dedikálás sem maradhat ki.

A szervező zenekarokon kívül még sokan mások is fellépnek az orfűi hétvégén, valamennyien a Halott Pénz és a Wellhello generációjából: ott lesz a Margaret Island, a Blahalouisiana, Odett, a Hősök, Marge, és a Mary Popkids is. Pécs közelsége a fellépők névsorában is tükröződik: Halott Pénz, illetve annak szólóban is fellépő énekese, Járai Márk mellett koncertezik a Punnany Massif hangszeres szekcióján alapuló PunnaBand, a Junkie Jack Flash, sőt a "tiszteletbeli pécsinek" számító Antonia Vai is.

A zenekarok remélik, hogy a két nap

valódi közösségi élményt jelent majd,

és akár új barátságok is köttethetnek az Orfűi-tó partján. Ennek jegyében szeretnék családiassá tenni a hétvégét, ezért az eladható jegyek számát 2500 darabban korlátozták.