Orosz bíró vezeti a következő meccsünket

Románia-Svájc Euro 2016 foci eb
Romania's forward Bogdan Stancu (R) celebrates after scoring a penalty during the Euro 2016 group A football match between Romania and Switzerland at the Parc des Princes stadium in Paris on June 15, 2016. / AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
Vágólapra másolva!
Az a bíró vezeti az Izland elleni szombati mérkőzésünket, aki a tavaly márciusi magyar-görög selejtezőt. A románoknak szerda este megadott egy könnyű tizenegyest, vigyázni kell majd a mezhúzással.
Vágólapra másolva!

Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar válogatott második, Izland elleni csoportmérkőzését szombaton. Az európai szövetség csütörtökön hozta nyilvánosságra a mérkőzés játékvezetőjének nevét.

Ott a spori Forrás: AFP/Lionel Bonaventure


A 37 éves orosz bíró szerdán vezetett először találkozót az Eb-n, az 1-1-re végződő Románia-Svájc összecsapást. A svájciak eléggé megütköztek rajta, hogy befújt a románoknak egy tizenegyest, mert bár a mezhúzás egyértelmű volt, büntetőt ilyenért nem gyakran adnak.

Vitatni azért nehéz lenne, hogy meg lehetett adni:


Karaszjov eddig egy meccset vezetett a magyar felnőtt válogatottnak: a tavaly márciusi Görögország elleni budapesti Eb-selejtezőt. Akkor Leandrónak, Eleknek és Pintérnek adott egy-egy sárgát, az eredmény 0-0 lett. Ezzel akár most is kiegyeznénk, tekintve, hogy egy

újabb pont a meglévő három mellé szinte biztos továbbjutást jelentene.

Az első fordulóban Ausztriát 2-0-ra legyőző, ezzel csoportelső magyar válogatott szombaton 18 órától lép pályára Izland ellen a marseille-i Vélodrome-ban. Ahol a hírek szerint szörnyű lesz a pálya talaja.