Összejött Taylor Swift és Tom Hiddleston

Taylor Swift
Vágólapra másolva!
A 26 éves énekesnő nem sokáig búslakodott a szintén zenész Calvin Harrisszel május végén lezajlott szakítást követően: magával Lokival kavar!
Vágólapra másolva!

Habár az értesülést hivatalosan egyelőre a pár egyik tagja sem erősítette meg, egy névtelen forrás egy bulvársite-nak úgy nyilatkozott, hogy

Taylor nem akar ilyen gyorsan beleugrani semmibe, hagyja, hogy szépen, lassan alakuljanak maguktól a dolgok."

Tom Hiddleston a The Night Managerben Forrás: AMC

A pletykás ismerős szavait a napokban egy bizonyító erejű fotósorozat is megerősítette. Az egy lesifotós által készített képeken azt láthatjuk, hogy a színész és az énekesnő kézenfogva közelít meg egy tengerparti sziklát, ahol aztán összebújva ölelkeznek és szelfiznek, végül Hiddleston lovagiasan Swift vállára teríti a zakóját.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

Carlos Souza (@carlossouza1311) által közzétett videó,

Ha biztosra tudni nem is lehet, sejteni azért igen, mikor nézte ki magának egymást a bájos énekesnő és a Thor-, illetve Bosszúállók-filmek gonosz Lokijaként, valamint a Wallander és a The Night Manager című sorozatokból ismert 35 éves angol színész.

Az idei Met gálán töltötték együtt az estét az egyik afterpartin, ahol nyomtak egy elképesztő közös táncot. Az esetről szerencsére Carlos Souza divattervező videót is készített.