Újabb szurkoló halt meg az Eb-n

északír szurkolók, szurkolói halál, Darren Rodgers
People stand next to tributes for a Northern Ireland fan who died during the Euro 2016 football tournament in Nice on June 14, 2016. A Northern Ireland fan became the first fatality at Euro 2016 on June 13 plunging to his death in Nice, officials said. Darren Rodgers, 24, fell over the guard rail at a restaurant on the beachside Promenade des Anglais and landed on gas bottles stored below at around 1.50 am, Jean-Michel Pretre said. Valery HACHE / AFP
Vágólapra másolva!
Újabb északír labdarúgó-szurkoló halt meg a franciaországi Európa-bajnokságon, a hatvanas éveiben járó férfi az Ukrajna elleni mérkőzésen vesztette életét.
Vágólapra másolva!

A csapat szóvivője, Neil Brittain csütörtök este közölte, hogy az ukránok elleni délutáni, 2-0-s lyoni sikert követően az egyik szimpatizánsuk meghalt, az első jelentések szerint a stadionban.

További részleteket hivatalosan nem közöltek, a Mirror úgy értesült, hogy egy hatvanas éveiben járó drukker a mérkőzés 80. percében lett rosszul, és halt meg a lelátón.

Ez már a második tragédia az északír táborban.

Vasárnap a 24 esztendős Darren Rodgers a nizzai tengerpart sétányáról zuhant le 8 méter magasból a köves tengerpartra, és súlyos fejsérüléseibe halt bele.

A tengerparti sétány, ahol Darren Rodgers meghalt, zarándokhellyé vált Forrás: AFP/Valery Hache

Emlékére a játékos fekete karszalaggal léptek pályára az ukránok ellen, a szurkolók pedig tapssal emlékeztek rá.