Sarah Jessica új munkát kapott, de láthatóan nem örül

Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
Elkészült a Divorce rövid előzetese – valószínűleg ebben a teaserben mutatnak legtöbbször középső ujjat egymásnak a szereplők.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York sztárját legutóbb sorozatban a Glee – Sztárok leszünk! 2012-2013-as epizódjaiban láthattuk, a szingliszéria befejezése óta viszont már tizenkét év telt el. Ahogy azonban azt már egy ideje tudni lehet, a színésznő visszatér a Szex és New Yorkot gyártó tévécsatornához, az HBO-hoz, ahol egy Divorce című sorozatban vállalt szerepet.

Szomorú címe (Válás) ellenére egy vígjátékszériáról van szó, amelynek sztorija szerint a Parker alakította Frances úgy dönt, elválik férjétől, Roberttől (a Kerülőutakért Oscar-díjra jelölt Thomas Haden Church játssza), mikor megtudja, hogy az hűtlen volt hozzá.

Az idén ősszel érkező Divorce halványan a sztár régi sorozatát, a Szex és New Yorkot idézi, hiszen fontos szerepet kapnak benne Frances barátnői, Diane (Molly Shannon) és Dallas (Talia Balsam, George Clooney exfelesége) is – ők tartják a lelket a nőben a hosszú és kemény procedúra ideje alatt.

A sorozatnak egyébként Sarah Jessica Parker nemcsak a főszerepét játssza, de executive producereként is tevékenykedik. A most nyilvánosságra hozott rövid előzetesből pedig nemcsak az derül ki, hogy a komoly téma ellenére a hangvétel valóban inkább komikus, hanem az is, hogy a szereplők vélhetően sokszor mutatnak majd be egymásnak az első részekben.