Nézze meg, hogy énekelt együtt a csapat és húszezer drukker!

EURO-2016 - A magyar válogatott ünneplése, Budapest, 2016. június 27.
Szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról hazatérő magyar labdarúgó-válogatott ünneplésén a fővárosi Hősök terén 2016. június 27-én. Az előző napon a csapat kikapott Belg
Budapest, 2016. június 27. Szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról hazatérő magyar labdarúgó-válogatott ünneplésén a fővárosi Hősök terén 2016. június 27-én. Az előző napon a csapat kikapott Belgiumtól a nyolcaddöntőben, így kiesett.
Vágólapra másolva!
Rendőri felvezetéssel érkezett vasárnap este a fociválogatott busza a Hősök terére, ahol nagyjából 20 ezer szurkoló várta az Eb-n csoportelsőként a nyolcaddöntőbe jutó, majd ott Belgium ellen kieső csapatot. A Drone Media Studio felvételén megnézheti, hogy festett az ünneplés a levegőből.
Vágólapra másolva!

A színpadon megjelent az egész keret, beszédet mondott Dzsudzsák Balázs csapatkapitány és Bernd Storck szövetségi kapitány is.

Storck a jövő csapatának nevezte a válogatottat, és már az ősszel kezdődő világbajnoki selejtezőket emlegette.

Az MTI szerint 20 ezren mentek ki a Hősök terére Fotó: Mudra László – Origo


A válogatott Ausztria legyőzésével, majd az Izland és Portugália elleni döntetlennel csoportelsőként jutott a legjobb 16 közé, ahol kikapott a belgáktól, így kiesett.