Klopp bebetonozta magát az Anfieldre

jürgen klopp liverpool
Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates his teams goal 1-1 during the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg football match between Manchester United and Liverpool on March 17, 2016 played at Old Trafford in Manchester, England - Photo Matt West / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A Liverpool tulajdonosai új, hat évre szóló szerződést tettek a német elé, amit ő örömmel alá is írt.

Bár majd csak 2018-ban járt volna le Jürgen Klopp szerződése , a Liverpool tulajdonosai mégis úgy döntöttek, hogy „az elmúlt kilenc hónapban tapasztalat nagyszerű fejlődés” fényében új, immár hat évre, 2022-ig szóló kontraktust ajánlanak a német szakembernek – írja a Mirror.

Sok idő, sok pénz

A szerződés részletei ugyan titkosak, az angol lap azonban annyit minden esetre tudni vél, hogy az amerikai tulajdonosok nem csak a szerződés hosszát tekintve voltak lovagiasak, de a pénzügyeket illetően is – ugyanis megemelik Klopp eddigi évi 7 millió fontot garantáló gázsiját.

Forrás: DPPI media/Matt West

„Nehéz szavakkal kifejezni, mennyi megtisztelő, hogy a tulajdonosok és a klub elismerik a munkánkat – mondta Klopp, utalva arra, hogy két asszisztensét, Zseljko Buvact és Peter Krawietzet is marasztalják a csapatnál. – Még csak az út elején járunk, és

Edzői munkánkba mindig is azt tarotttuk szem előtt, hogy a játékosokat és a klubokat jobbá és jobbá tegyük, azzal a végső céllal, hogy boldoggá és büszkévé tegyük a szurkolóinkat” – hatott a szívekre a német edző.

Az előző idényben csak a Premier League nyolcadik helyén végző csapattól ezek után már kimondott elvárás újra ott legyen a Bajnokok Ligája csoportkörében.