Gascoigne alul semmiben ugrott ki egy üveg piáért

Horizontal PORTRAIT FOOTBALL AUTOBIOGRAPHY DEDICATION
Former England football player, Paul Gascoigne signs copies of his latest book 'Glorious' in Canary Wharf, east London on October 13, 2011. AFP PHOTO / BEN STANSALL / AFP PHOTO / BEN STANSALL
Vágólapra másolva!
A súlyos alkoholizmussal küzdő korábbi angol válogatott focista ezúttal teljesen szétcsúszva sokkolta a járókelőket.

Az évek óta botrányt botránnyal tetéző, korábbi 57-szeres angol válogatott focista ezúttal minden korábbi teljesítményét alulmúlta. Gascoigne dorseti otthonából kiugrott egy üveg ginért és némi fájdalomcsillapiítóért, majd taxiba ült és hazament.

Eddig semmi különös nincs a történtetben, csakhogy Gascioigne ruházata mindössze egy köntös volt, és, amikor kiszállt a taxiból, az is szétnyílt, és láthatóvá vált a pőre valóság – írja fotókkal illusztrált anyagában a The Sun.

Nagyon féltik

Egy, a lap által megszólaltatott járókelő elmondta, hogy Gascoigne-t az egyik szomszédja engedte be a társasházba, mert a saját kapukódját elfelejtette. A járókelő egyúttal sajnálatát fejezte ki, és azt mondta, hogy mindannyian aggódnak az Angliában még ma is népszerű, és egyfajta ikonként tisztelt Gazzáért – aki egykor ilyen gólokat tudott lőni:

A pályafutása során több angol élvonalbeli klubban (Newcastle, Tottenham, Middlesbrough), valamint a skót Rangersben és az olasz Lazióban is megfordult focista már aktív pályafutása során sem a jó magaviselétőrl és az élsporthoz méltó életviteléről volt híres, 2004-es visszavonulása óta azonban egyre lejjebb csúszik. Egyik elvonókúráról a másikra megy, de hiába volt három évvel ezelőtt a világ egyik leghíresebb ilyen intézményében, Arizonában, láthatóan nem tudnak rajta segíteni.