A füvezés még mindig jó ötletnek tűnik

Kathy Bates amerikai színésznő
Vágólapra másolva!
Mary-Louise Parker és a Spangli (más néven Nancy ül a fűben) című sorozat már bizonyították, hogy a fűtermesztés olyan téma, amiből több évadon keresztül lehet építkezni, most pedig a Netflix igyekszik valami újat mutatni a témában.
Vágólapra másolva!

A Spangli című sorozat még 2005-ben kezdte a karrierjét, és egy olyan megözvegyült, egyedülálló anyukát állított a középpontba, aki marihuána termesztéssel és árusítással igyekezett helyretenni családja nem túl rózsás anyagi helyzetét.

A Mary-Louise Parker főszereplésével készült széria kezdete óta viszont eltelt 11 év, Amerikában már más szelek fújnak, rengeteg helyen lehet legálisan füvet árulni, és a Netflix legújabb sorozata is egy ilyen üzletet köré építi a cselekményét.

A Disjointed névre hallgató széria egy munkahelyi komédia lesz, amiben egy egész életében a marihuána legalizálásáért küzdő nő nyit egy boltot Los Angeles vonzáskörzetében, ahol huszonéves fia és egy balhés biztonsági őr segítik a munkáját, természetesen folyamatosan beállva.

Kathy Bates egy füvet áruló bolt tulajdonosaként tér vissza a képernyőre Forrás: AFP/Getty/Frazer Harrison

A főszerepet Kathy Bates (Tortúra, Amerikai Horror Story) vállalta magára, a sorozat felett pedig olyan veteránok bábáskodnak, mint Chuck Lorre (Agymenők, Két pasi – meg egy kicsi) és David Javerbaum (The Daily Show).

A Netflix rögtön egy húsz részes első évadot rendelt a fél órás epizódokból álló szériából, de arról még nincs hivatalos információ, hogy a streamelős szolgáltatást üzemeltető cég mikorra tervezi a Disjointed premierjét.