Steven Seagalé ízléstelen, Travoltáé szánalmas

Steven Seagal
Vágólapra másolva!
Az, hogy valaki nagy sztár, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a virtuális térben is rendben mennek a dolgai, hiszen egy honlap például nem pénz és ismertség, hanem ízlés és szakértelem kérdése. Mutatjuk a legrosszabb próbálkozásokat!
Vágólapra másolva!

Ma már a legtöbb híresség a Twitteren és az Instagramon nyomul, de akadnak azért néhányan az élvonalbeli sztárok között is, akiknek még mindig van saját maguk által fenntartott honlapjuk. Hogy ez nem feltétlenül a legjobb ötlet, arra remek példa az alábbi néhány bizarr képződmény.

Sean Connery

Sokak kedvenc Bondja már visszavonult a filmezéstől, talán a honlapját is nyugdíjazta volna? Nem úgy tűnik, mintha a Seanconnery.com-on történt volna bármiféle változás a színész legutóbbi filmje, a 2003-as A szövetség óta. Connery site-ja tartalmazza a két legfontosabb dolgot, azaz az életrajzot és a filmográfiát, de előbbi bélyeg méretű képekkel, utóbbi borzalmasan divatjamúlt dizájnnal büntet.

Forrás: seanconnery.com

A honlapon ezenkívül, ha úgy tartja kedvünk, küldhetünk virtuális Connery-képeslapot, letölthetünk Bond tematikájú képernyővédőt (amennyiben Windows 95-ös vagy magasabb az operációs rendszerünk) és még a sztár felesége, a festőnő Micheline világába is beléphetünk – azaz megismerhetjük a képeit.

John Travolta

A legutóbb az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy-ben látott színésznek is meglehetősen régimódi a site-ja, bár letisztultsága miatt sokkal kevésbé gagyi, mint Conneryé. Ha viszont nevetni akarunk, a legjobb, ha a fotók menüpontra kattintunk, hiszen itt valódi gyöngyszemeket találhatunk.

Forrás: travolta.com

A legfrissebb felvételeken Travolta igazi bájgúnárként pózol, a legdurvább mégis az a fiatalkori kép, amin szemébe hulló, dús hajzattal és egy hegedűvel pózol. És ne aggódjunk, az ajánlott linkek között a szcientológiát és a dianetikát népszerűsítő oldalakat is találunk!

Billy Bob Thornton

Mi ez az őskorból itt ragadt, borzalmas katyvasz?! Nem hisszük el, hogy ez számos nagyjátékfilm és a Fargo című sorozat sztárjának a honlapja! Pedig erre rövid úton kaphatunk bizonyítékot, hiszen közvetlenül a

Billybobapalooza. The Official Billy Bob Thornton Website

felirat alatt meghallgathatjuk a színész személyes köszöntőjét. Ami a többit illeti: arra egyszerűen nincsenek szavak...

Forrás: billybobthornton.net

Norman Reedus

A The Walking Dead sztárja aztán nem cifrázta túl a dolgot: hivatalos honlapja egyszerű, mint a szálka. A site tulajdonképpen egy linkgyűjtemény, ami Reedus IMDb-oldalára, közösségi médiás elérhetőségeire és fotósként kiadott albumához vezet – és nagyjából ennyi.

Forrás: normanreedusonline.com

Ja, mégsem, hiszen találunk itt még egy kontaktot, ahol a menedzserét kereshetjük, és néhány sornyi szűkszavú eligazítást, amelyben leszögezi, hogy nem válaszol rajongói mailekre, nem használja a Facebookot, nincs fent a Kiken, sőt a fia, Mingus sincs fent sem a Twitteren, sem a Facebookon, sem máshol.

Jane Fonda

Billy Bob Thorntonéhoz hasonlóan az egykori fitneszlady honlapja is elég kaotikus, de legalább sokkal ízlésesebben néz ki. Van itt minden, mint a búcsúban: Fonda személyes blogja (ami egyébként meglepően jó olvasmány), üzenőfalak különböző témákban (filmek, egészség), ahol kapcsolatba léphetünk vele, és még online bolt is, ahol nemcsak a filmjeit, könyveit és fitnesz-DVD-it rendelhetjük meg, de a letartóztatásakor készült híres fotójával díszített pólót, tornazsákot, bögrét és kistáskát is.

Forrás: janefonda.com

Steven Seagal

Igazán nem akarunk ujjat húzni a kilencvenes évek egyik legkeményebb akciósztárjával, aki a mai napig képzett harcművész, de ez a honlap akkor is egyszerűen ízléstelen. Nagyon könnyű ugyanakkor beleveszni a világába, hiszen a segítségével bebarangolhatjuk Seagal filmes, zenei, harcművészeti és egyéb tevékenységét, ahogy megismerhetjük emberbaráti oldalát is.

Forrás: stevenseagal.com

Valamiért külön menüpontban szerepel 2010 és 2012 között futott sorozata, az Igazságosztók, de elolvashatjuk a tőle magától származó hivatalos üzeneteket, vagy rendelhetünk (illetve a jelek szerint már nem rendelhetünk) a személyesen általa tervezett,

feliratú pólóból.

Jerry Seinfeld

Ez aztán a zavarba ejtő honlap! A saját magáról elnevezett sorozat sztárjának site-ja első blikkre olyan, mint egy címkefelhő, random szavakkal, kifejezésekkel és címekkel (például:

Slightly Nazi Motorcycle Helmets, Comedians In Cars Getting Coffee, My Mom Driving 80 At 80, Why The Cows Are Mad).

Ha azonban jobban belemélyedünk, kiderül, hogy ebben az őrült beszédben van rendszer: a What Is This? menüpontra kattintva Seinfeld saját maga magyarázza el nekünk, hogy ez az ő személyes archívuma, amit megoszt velünk. Neki ugyanis megvan felvételen az összes fellépése, és ezek közül naponta hármat a rendelkezésünkre bocsát.

Forrás: jerryseinfeld.com

A gond csak az, hogy valójában a honlap nem működik szabályos archívumként, hiszen mindig csak az adott napon közzétett videók funkcionálnak érvényes linkként, a többi anyag elérhetetlen, így semmit nem lehet visszanézni. Nagyon elszánt rajongónak kell tehát lennünk, ha meg akarjuk ismerni a komikus stand-upjait, hiszen ehhez a jelek szerint minden egyes nap vissza kell ide járnunk.

Ray Romano

Talán a Szeretünk, Raymond sztárjának a honlapja a legrosszabb mind közül. A site-on a színészt láthatjuk, csúf narancssárga háttér előtt, ezenkívül mindössze három darab figyelmeztetést tartalmaz – arra vonatkozóan, hogy hol fog Romano legközelebb fellépni, hogy ne felejtsük el nézni a Bakelit című sorozatot, amiben mostanában szerepel, illetve hogy ki ne hagyjuk 2004-es (!) filmjét, a 95 Miles to Go címűt, ami elérhető DVD-n. Hát hogy is mondjuk, azért ez egyszerűen szánalmas – erre aztán igazán nem érdemes egy honlapot pocsékolni.

Forrás: rayromano.com