Milliók nézték D. Tóth Kriszta utazós sorozatát

Elviszlek magammal, DTK, Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Meghatszorozta nézettségét D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora, amely a második évadban 400-ról 2,5 millióra növelte megtekintésszámát.
Vágólapra másolva!

2016. február 3-án Kulka Jánossal indult és július 6-án Király Gáborral ért véget D. Tóth Kriszta autózós-beszélgetős műsora, az Elviszlek magammal második évada.

Hat hónap alatt DTK olyan elismert és népszerű művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket vitt el magával és szólaltatott meg, mint Sándor Mária, Osvárt Andrea, Palya Bea, Till Attila, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Lovasi András, Földes Eszter, Caramel, Mautner Zsófi, Sebestyén Balázs, Nagy Ervin, Pokorny Lia, Jakupcsek Gabriella, Klein Dávid, Lakatos Márk, Pásztor Anna, Bereczki Zoltán és Alföldi Róbert. Egy rendhagyó epizódban pedig a nézők megismerhették az egyéves születésnapját ünneplő WMN csapatát is.

Forrás: Elviszlek magammal

Az Elviszlek magammal második évadának epizódjait eddig összesen 2,5 millióan látták, a WMN.hu YouTube csatornáján elérhető videosorozat ezzel több mint hatszorosára növelte nézettségét, az első évadhoz képest.

A nézettségi toplistát Sebestyén Balázs vezeti 372 ezer megtekintéssel,

őt követi Király Gábor, 249 ezer és Kulka János 133 ezer nézővel. A Jakupcsek Gabriellával készült Elviszlek magammal epizódot idáig 130 ezren látták.

A második évadot az alkotók egy bónusz-werkfilmmel zárták, amely már elérhető a WMN YouTube csatornáján. Ebből a részből kiderül, hogyan készül a websorozat, és a nézők a megismerhetik a műsor készítőit is: Fegyverneky Sándor operatőr-vágót és Szőke Viktor gyártásvezetőt, akikkel a szerkesztő-rendező, D. Tóth Kriszta hétről hétre együtt dolgozik az Elviszlek magammal újabb epizódjain.