Allegri magabiztos Pogba jövőjét illetően

550701107
A visszatérő Pogba nem játszott kiemelkedően, de kulcsfontosságú fejpárbajt nyert Ramos ellen a gól előtt, amire rajta kívül más valószínűleg nem lett volna képes
Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik benne, hogy Paul Pogba, az együttes francia válogatott játékosa marad az együttesnél.

"Akinek lehetősége van távozni a klubtól, nagyon óvatosan meg kell gondolnia a váltást, hiszen a Juventus most Európa legjobb négy csapata között van" – nyilatkozta a 48 éves vezetőedző, aki hozzátette, nem aggódik a pletykák miatt, melyek szerint a Manchester United csillagászati összegért szerezné meg a 23 éves futballistát, aki 2012-ben éppen az Old Traffordról került Torinóba ingyen.

A Juventus a nyári átigazolási szezonban már megszerezte Miralem Pjanicot, Dani Alvest és Medhi Benatiát, ugyanakkor Allegri szerint ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenképpen szeretnének megszabadulni néhány futballistától.

Allegri szerint Pogba marad a Juventusnál Forrás: AFP/Curto De La Torre

"Mi nem egy értékesítési csapat vagyunk, amely hagyja csak úgy elengedni a játékosait. Pogba a Juventushoz tartozik, minden bizonnyal ő is szeretne még bajnokságot és remélhetőleg Bajnokok Ligáját nyerni" – mondta Allegri.