Pogba ügynökének jutalékán bukhat az évszázad üzlete

Mino Raiola
Representative for Barcelona's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola (C), arrives at the offices of Barcelona FC allegedly to sign Ibrahimovic, in Barcelona on August 26, 2010. Swedish forward Zlatan Ibrahimovic revealed that his Barcelona boss Pep Guardiola hardly ever speaks to him as rumours linking him with a move to AC Milan gathered pace. AFP PHOTO / JOSEP LAGO / AFP PHOTO / JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
A francia középpályás ügynöke az utolsó pillanatban megálljt parancsolt, miután nem sikerült megegyezni a neki járó jutalékról.

A spanyol AS sportlap információi szerint már olyan közel van Paul Pogba Juventusból a Manchester Unitedbe igazolása, hogy a francia középpályásnak kedden át kellett volna esnie az orvosi vizsgálaton. De nem esett.

Mégpedig azért nem, mert az ügynöke, Mino Raiola az utolsó pillanatban lemondta az egyik miami klinikára befoglalt aktust – mégpedig azért, mert nem sikerült dűlőre jutnia a két klubbal, hogy melyikük fogja kifizetni az ő 25 millió eurós jutalékát.

Keverik a kártyát

En disant rien on a tout dis we say it all by saying nothing at all #holidays

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által közzétett fénykép,

Közben az idő minden szereplőt sürgetne. Ha nincs üzlet, akkor Pogbának augusztus 7-én vissza kell térnie Torinóba. Ahhoz a Juventushoz, amelyik éppen kedden délután vette meg a Napolitól Gonzalo Higuaínt potom 90 millió euróért – feltehetően abban a reményben, hogy

a MU elviszi Pogbát a beígért 120 millió euróért.

Az angolok pedig már annyi energiát áldoztak az átigazolásra, hogy, aligha szeretnék, ha kútba esne a transzfer.

Úgy tűnik Raiola van a legjobb helyzetben, és ezt szemrebbenés nélkül ki is használja.