Horrorsorozatban tér vissza a Sliders sztárja

Jerry O'Connell amúgy remek fickó, Budapesten is járt
Vágólapra másolva!
Jerry O'Connell a Sliders, a Jog/Ászok és a Nyughatatlan Jordan népszerű színésze ősztől a Scream Queens című horrorkomédiában tűnik fel, méghozzá Jamie Lee Curtis, Emma Roberts és Abigail Breslin oldalán.
Vágólapra másolva!

A Scream Queens 2015 őszén debütált az amerikai FOX csatorna műsorán, a fiktív Wallace Egyetem életébe nyújtva bepillantást, ahol az egyik diáklány-egyesületet, a Kappa Kappa Taut terrorizálja egy sorozatgyilkos, aki az intézmény Red Devil kabalaállatának öltözve tizedeli a diákok sorait.

Azért a lányokat sem kell félteni, ha kegyetlenkedésről van szó Forrás: FOX

A Scream Queens a klasszikus horrorfilmek cselekményét ültette át egy tizenhárom részes sorozatba, olyan sztárok főszereplésével, mint a Halloween-nel ismerté vált Jamie Lee Curtis, Emma Roberts (Sikoly 4, Amerikai Horror Story, Családi üzelmek) és Abigail Breslin (A család kicsi kincse, Zombieland). A széria idén szeptemberben tér vissza a második évaddal, és az új részekre számos sztárt sikerült leszerződtetni az alkotóknak.

A folytatás egyik nagy neve az a Jerry O'Connell, akiért közel hetven részen át izgulhattunk a Sliders című sci-fi sorozatban, de a színész szerepelt a klasszikus Állj mellém! című mozifilmben, illetve a horror sem áll távol tőle, hiszen annak idején felbukkant a Sikoly 2-ben is.

Jerry O'Connell számára nem újdonság a horror műfaja, már a Sikoly 2-ben is szerepelt Forrás: AFP/Valerie Macon

O'Connell mellett felbukkan még a sorozatban az Alkonyat-filmek egyik farkasembere, Taylor Lautner, illetve a második évad szereplőgárdát erősíti Colton Haynes (Teen Wolf – Farkasbőrben, Zöld Íjász), John Stamos (Bír-Lak, Vészhelyzet) és Laura Bell Bundy (Így jártam anyátokkal, Szívek doktora) is.