Fél fülét adta új csapatáért a francia csatár

Jeremy Menez
Bordeaux' French forward Jeremy Menez (C) is treated by medical staff after being injured by Lorient's Didier Ndong during the friendly football match Bordeaux vs Lorient on August 3, 2016 in Sarzeau, western France. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Vágólapra másolva!
Valóságos pokoljárásra sikerült Jeremy Menez bemutatkozása a Girondins Bordeaux-ban, miután elveszített egy darabot a jobb füléből az első felkészülési mérkőzésen.

A korábbi francia válogatott támadó, Jeremy Menez három szezon után hagyta el az AC Milant, és hétfőn írt alá a Bordeax-hoz, ahol szerda este a Lorient ellen mutatkozott be.

A felkészülési mérkőzés emlékezetesre sikerült, de meglehetősen fájó lesz az emlék. Történt ugyanis, hogy a 78. percben becserélt Menez egy párharc során a földre került, és a Lorient játékosa, Didier Ndong rálépett a fejére, és a stoplijával kiszakított egy darabot a füléből.

Ndong vétlen volt, és nem is habozott a mérkőzés után elnézést kérni, illetve mielőbbi jobbulást kívánni Meneznek.

A francia élvonal, a Liegue 1 küzdelmei augusztus 12-én kezdődnek, és, ha Menez játékra jelentkezik, akkor hazai pályán, a Saint-Étienne ellen mutatkozhat be tétmérkőzésen új csapatában.