Megvan, mikor indul az RTL Klub új tehetségkutatója

Kicsi óriások RTL Tóth Vera Kovácsovics Fruzsina Kiss Ramóna Kicsi óriások című új RTL műsor sajtótájékoztatója és kulisszatitkai
Kicsi óriások című új RTL műsor sajtótájékoztatója és kulisszatitkai
Vágólapra másolva!
A Kicsi Óriások-at tehetségmutató műsornak definiálja az RTL Klub, a gyerekekkel felvett tehetségkutató szeptember 3-án lesz először képernyőn.
Vágólapra másolva!

A hamarosan rajtoló műsort Sebestyén Balázsra bízta a csatorna, a zsűriben pedig ott ül majd Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid kapott helyett. A gyerekek csapatokban küzdenek majd, a csapatokat pedig ismert emberek irányítják: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Molnár Tibor alias Trap Kapitány kapott egy-egy csapatot, ők foglalkoznak a gyerekekkel a tanárok és pedagógusok mellett.

A Kicsi Óriásokban öt csapat küzd, Tóth Vera, Kiss Ramóna és Kovácsovics Fruzsina is kapott csapatot Fotó: Polyák Attila - Origo

Szeptember 3-án, szombat este lesz képernyőn az első rész, a nézők nem látnak castingokat, ügyetlenebb gyerekeket, csak azokat, akik részt vesznek a műsorban, rögtön a produkciókkal kezdődik a show. Hét adás készül, az utolsó adás extra adás lesz, ahol kategóriánként választanak győztest - itt mindent megtudhat az RTL Klub új műsoráról.