Kate Hudson csodás családi fotót ásott elő

Kate Hudson
Vágólapra másolva!
Az Anyák napja és a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat sztárja Instagramján osztotta meg azt a nagyjából 1987 környékén készült fényképet, amelyen ő és családtagjai, köztük természetesen édesanyja, Goldie Hawn és nevelőapja, Kurt Russell is szerepel. Durva cucc!
Vágólapra másolva!

A Throwback Thursday (nosztalgiázós csütörtök) alkalmából kirakott fotó vélhetően Los Angeles-i otthonában ábrázolja a családot, azaz a fiatal Goldie Hawnt, élettársát, Kurt Russellt és három közösen nevelt, továbbá egy biológiailag is közös gyermeküket.

Kate Hudson a kép bal szélén, göndör fürtökkel látható – könnyű felismerni, hiszen az egyedüli kislány a testvérek közül. A kép jobb szélén bátyja, Oliver Hudson áll a mama előtt, a középső szőkeség mostohatestvérük, Kurt Russell korábbi házasságából született fia, Boston Russell, a Goldie Hawn karjaiban csücsülő apróság pedig nem lehet más, mint féltestvérük, Hawn és Russell közös gyermeke, Wyatt Russell.

A bonyolult összetételű család úgy alakult ki, hogy Goldie Hawn 1982-ben elvált második férjétől, Bill Hudsontól (akitől két gyermeke született), majd egy év múlva megtalálta élete szerelmét Kurt Russell személyében, akivel azóta is, azaz immár 33 éve él együtt.

Tőle is született egy gyermeke, de Russell már az elejétől kezdve sajátjaként nevelte Kate és Oliver Hudsont is. A családban nevelkedett ezenkívül Boston is, akinek a színész-énekesnő, Season Hubley, Russell volt felesége a (biológiai) édesanyja.

Mivel a legfiatalabb gyerek, Wyatt 1986-ban született, és a képen úgy egyéves lehet, arra tippelünk, a fotó 1987 környékén készülhetett. Természetesen megfizethetetlen élmény az akkori és későbbi sztárokat a nyolcvanas évek divatjában pompázva látni (Kurt Russell szemüvegkerete például egészen elképesztő) – egészen úgy festenek, mintha a Családi vakációból léptek volna elő. Érdemes ugyanakkor lejjebbgörgetni egy kicsit Kate Hudson Instagram-oldalán, hiszen korábban kutyás és több fürdőruhás fotót is megosztott.