Életre kelt szalmaemberekkel riogat a horrorsorozat

American Horror Story Amerikai Horror Story
Vágólapra másolva!
Szeptember 14-én hatodik évadával folytatódik az Amerikai Horror Story című antologikus horrorsorozat, de az alkotók még mindig nem árulnak el részleteket róla. Vélhetően az új teaserrel is ködösítenek – attól még persze érdemes megnézni.
Vágólapra másolva!

A The Harvest (aratás) című 15 másodperces klipben életre kelt szalmaemberek csoportját látjuk a mezőn vonulni, miközben halljuk is az aratás meglehetősen vészjósló hangjait (nevezetesen pengesuhogásokat), a félelmetes lények mögött pedig egy sarlót tartó kislány áll.

Miután John Landgraf, a szériát sugárzó FX vezérigazgatója nemrégiben elárulta, hogy szándékuk szerint az új évadhoz készített kedvcsinálók félrevezetik a nézőket, könnyen lehet, hogy az új teaser is csak egy trükk, és valójában nincs semmi köze az Amerikai Horror Story közelgő szezonjának témájához.

„Úgy gondoltuk, igazán vicces lenne, ha ebben az évadban mindent hét lakat alatt tartanánk. Szóval az a sok trailer, amit a nézők látnak, nagyrészt csak az Amerikai Horror Story hipotetikus évadaihoz készültek.

nyilatkozta Landgraf.

A közönséget összezavaró korábbi trailereket ebben a cikkünkben is megnézhetik, de kijött ezenkívül egy másik videó is a széria kapcsán: ez egy montázs, amit a korábbi szezonok (Murder House, Asylum, Coven, Freak Show, Hotel) részleteiből állítottak össze, ami arra utalhat, hogy a hatodik évad témája talán valamilyen módon illeszkedik valamely korábban látott motívumhoz. De az is lehet, hogy ez is csak egy újabb félrevezetés...