Miley Cyrus átlátszó felsőben reklámozza a műsorát

Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
Augusztus 19-én tizenegyedik évadával folytatódik a The Voice nevű zenei tehetségkutató műsor, amely két nappal később, az olimpiai játékok záró gálája után különkiadással jelentkezik. A különleges eseményre az egyik mentor, Miley Cyrus különleges módon hívta fel a figyelmet.
Vágólapra másolva!

„Vasárnap a záró gála után kapcsoljatok az NBC-re, a The Voice olimpiai premierjére! Alig várom a találkozást mindenkivel" – írta a színész-énekesnő az Instagram-oldalán megosztott fotó mellé, amelyen kinyújtott nyelvvel, átlátszó fekete felsőben látható. Melleit egy-egy cicafejminta takarja, miközben a macskák farka körbetekereg a testén.

Cyrus ugyanezt a rafinált blúzt viseli abban a videóban is, amelyben a műsor új évadát és mentorait mutatják be, így rajta kívül szerepelnek benne mentortársai, Blake Shelton, Adam Levine és Alicia Keys is.

Az augusztus 21-i speciális The Voice-adás különlegessége, hogy a nézők a teljes évadból láthatnak majd előzetes képsorokat, így először nyernek betekintést az új tehetségek küzdelmébe.

Miley Cyrusról pedig Instagram-oldalán további különleges képeket is találunk: van, hogy a kutyusaival pózol, van, hogy fürdőruhában, és olyan is van, hogy ezt a kettőt szikráztatja egybe – de még disznóetetés közben is láthatjuk.