Megfenyegették Zac Efront

Zac Efron
Vágólapra másolva!
Nem mindenki örül neki, hogy Zac Efron, a High School Musical-filmek sztárja meglepte Rióban az amerikai gimnasztikacsapat tagjaként négy aranyérmet is nyert Simone Bilest, miután kiderült, hogy a lány odáig van érte.
Vágólapra másolva!

A tornászlánynak Rióban nemrégiben két álma is teljesült, hiszen olimpiai aranyai mellé azt a lehetőséget is elnyerte, hogy összeölelkezhetett bálványával, Zac Efronnal. Amikor ugyanis Efron meghallotta, mennyire odáig van érte az Amerikának dicsőséget szerző Biles, azonnal leutazott hozzá Brazíliába.

A nagy találkozást természetesen meg is örökítették, így a sportolólány Instagram-oldalára is kikerült egy fotó és egy videó arról, ahogy a sztárral kölcsönösen puszilgatják egymást.

on cloud 9 @zacefron

Simone Biles (@simonebiles) által közzétett videó,

Az eseménynek azonban nem mindenki örült. Egy másik olimpikon, Arthur Mariano – akit Biles mindig úgy emleget, hogy „a brazil pasim" – viccesen szintén egy Instagram-fotóval vágott vissza a barátnőjét „elhódító" színésznek.

olvasható Mariano és a tornászlány ölelkezős fotója mellett, ahova a hősszerelmes azt is odaírta, milyen büszke szerelmére, aki történelmet írt. A fénykép bónusza: Mariano Bilesen kívül Zac Efront is betagelte rajta, a tag pedig úgy jelenik meg a fotón, hogy Efront a háttérben látható egyik szálloda szobájába pozícionálja.