Elképzelhetetlen luxusban élnek az igazi sztárok

Angelina Jolie, Az utazó
Vágólapra másolva!
Húsz-harmincnál is több szoba, lenyűgöző környezet, saját edzőterem, uszoda és repülőgép-beálló. Nézze meg, milyen hatalmas pompa közepette élnek a legnagyobb sztárok!
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt

A Brangelina párosnak természetesen több otthona is van, így ha el akarnak menekülni a Hollywoodban folyamatosan a nyomukban járó paparazzók elől, akkor egyszerűen Dél-Franciaország felé veszik az irányt.

A két sztár Correns közelében birtokol egy csodálatos otthont, egy szó szerinti kastélyt, a Château Miravalt. Ez a csodás hajlék 60 millió dollárjukba került, de biztosan megérte, hiszen nemcsak 35 szobával (kell is a sok hely a hat gyereknek), de saját várárokkal is rendelkezik. Sőt a kastélyhoz tartozik egy magánkápolna is: itt tartotta esküvőjét a sztárpár 2014 augusztusában.

Forrás: Michel Gangne / AFP

Pitték pedig természetesen akkor is luxuskörülményeket választanak, ha egy több hónapig tartó filmforgatás elszólítja őket valamelyik otthonukból. Amikor például a színész nemrégiben a War Machine című háborús szatírát forgatta Angliában, az idilli Surrey-ben béreltek egy olyan nyolcszobás Temze-parti villát, aminek kül- és beltéri medencéje, vetítőterme és saját wellnessrészlege is volt.

Forrás: bravotv.com

A két sztár havi 21 ezer dollárért vette ki az ingatlant, de erősen elgondolkodtak rajta, hogy ne vegyék-e meg a 30 millió dolláros csodapalotát. A fenti fotót elnézve nem csoda, hogy lenyűgözte őket ez a bámulatos környék.

John Travolta

Travolta otthonában nem az a legelképesztőbb, ami benne van, hanem ami rajta kívül: mind repülője, mind magánjetje számára van itt beálló. A Boeing 707-es számára pedig természetesen kifutópálya is szükségeltetik. A floridai Ocalában található birtok 2,7 millió dollárt ér, ami potom ár a többi luxusvillához képest.

Forrás: oasis culture

Az épület a repülőgép-beállóktól eltekintve is különleges látvány, csak azt a hatalmas kihalt senkiföldjét nem értjük, ami mögötte terül el. Lehetséges, hogy a Ponyvaregény sztárja ide is kitalál valami nagyszabású dolgot – ellenkező esetben nem ártana, ha elbeszélgetne az intézőjével.

Rob Lowe

Rob Lowe déli stílusú háza Santa Barbarában található. Maga az épület is rendkívül ízléses, pompáját pedig tovább emeli, hogy egy extravagáns medence is tartozik hozzá. A villa 6 millió dollárt ér, és összesen húsz szobája van. És a legnagyobb vicc az egészben, hogy Lowe még csak nem is számít különösebben nagy sztárnak. Úgy tűnik, akkor azért Az elnök emberei elég jól fizethetett.

Forrás: popsugar

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

A talkshow-háziasszony és színésznő szerelme új háza 26,5 milliót kóstált, és a csodás, letisztult épületen kívül egy majd 10 ezer négyzetméteres pázsit is tartozik hozzá. Van ezenkívül az olimpiai méreteknek megfelelő verseny-úszómedencéjük, egy hatalmas udvaruk és egy beltéri edzőtermük.

Forrás: dailymail.co.uk

A lenyűgöző villa ráadásul visszalépést jelent a két szőkeség számára, hiszen korábban egy még drágább ingatlanjuk volt: előző, Beverly Hills-i otthonukat nem kevesebb, mint 49 millió dollárért adták el az American Idol házigazdájának, Ryan Seacrestnek. A mostani hajlékkal kapcsolatban pedig biztosra vehetjük, hogy belülről is csodálatosan fest, mivel DeGeneres állítólag teljesen rá van kattanva a belsőépítészetre.

Leonardo DiCaprio

A Titanic sztárja hollywoodi otthonának értékét az emeli mindennél magasabbra, hogy az a színész édesanyja házának közelében fekszik. DiCaprio ugyanis köztudottan nagyon közeli viszonyt ápol az édesanyjával. Aktuális barátnője helyett rendszeresen őt viszi magával a neves díjátadókra (köztük például az Oscar-gálára is), és rendszeresen köszönetet mond neki a szeretetért és a támogatásért, amit az évek során tőle kapott.

Forrás: Trulia

A szóbeli köszönet mellett Leo ennél kézzelfoghatóbban is kifejezte háláját édesanyjának, Irmelin Indenbirkennek, akinek saját villájától mindössze 9 mérföldre (15 kilométerre) vásárolt egy pompás négyszobás palotát Los Angeles Silver Lake nevű kertvárosi részében.

További érdekesség Leóval kapcsolatban, hogy ő bizony kiadja az általa ritkábban használt ingatlanait. Szóval nem kell félnie akkor sem, ha színészként kicsit megszorul, hiszen 10 milliót érő New York-i lakását havi 250 ezerért bérlik, Palm Springs-i birtokát pedig éjszakánként 4500 dollárért vehetjük birtokba.

DiCaprio A Wall Street farkasában Forrás: Kobal / The Picture Desk

A kacsalábon forgó, több mint 650 négyzetméteres palotához mintegy 5 ezer négyzetméter földterület, hat hálószoba és hét és fél fürdőszoba tartozik. Ha kedvet kaptunk, itt tudunk bekukucskálni a csodás ingatlanba.

George Clooney

A Jolie–Pitt házaspárhoz hasonlóan George Clooney is Európában talált fejedelmi otthont magának. Az olaszországi Comói-tó partján fekvő villája, a Villa Oleandra a 18. században épült, és 15 szobából, egy borospincéből és egy pazar, egész emeletet elfoglaló hálószobából áll. A színész a házhoz tartozó garázsban tartja kis motorgyűjteményét, de a kikötőben természetesen egy motorcsónak is várja.

Forrás: Giuseppe Cacace / AFP

Clooney az év több hónapját is a Villa Oleandrában tölti, tavaly mégis felröppent a hír, hogy el akarja adni, mert a paparazzók még ide is utána jönnek. A sztár 2001-ben 10 millió dollárért vette az ingatlant, most viszont 100 milliót kérne érte, szóval nem járna rosszul az üzleten. De a jelek szerint mégsem akadt vevő, vagy a színész gondolta meg magát, a festői hajlék mindenesetre még Clooney-é.

A Frye rezidencia

Utolsóként egy kakukktojást választottunk, hiszen nemcsak a sztárok laknak fényűző villákban, hanem gyakran a filmes karakterek is. Az itt látható illinois-i, Highland Park-i különleges épületben forgatták például a Meglógtam a Ferrarival című kultikus tinifilmet. Az egyik karakter családja által birtokolt extravagáns laknak pedig – melynek üvegén átrepül a Ferrari – megvan a maga története.

Meglógtam a Ferrarival Forrás: Select Video

A házat 1953-ban tervezte egy neves építész, A. James Speyer, az ikonikussá vált garázst pedig a hetvenes években építtette hozzá akkori tulajdonosa. A kultikus birtok az elmúlt években sokáig gazdátlanul állt. 2009-ben hirdették először eladásra, 2,3 millió dollárért, de miután nem kellett senkinek, egy évvel később leszállították 1,8 millióra. Később az ingatlant egyre alacsonyabb áron kínálták: végül potom 1 millió 60 ezer dollárért kelt el. Az új tulaj így elmondhatja magáról, hogy igazán mesés körülmények között él.