Merre járnak a Született feleségek csábos asszonyai?

Született feleségek
Született feleségek a tornácon
Vágólapra másolva!
Az ötletgazdának, Marc Cherrynek azóta sem sikerült megismételnie egykori sikerét – Devious Maids: Piszkos titkok című új sorozatát most kaszálták el. Na de mi a helyzet a Susant, Lynette-et, Bree-t, Gabyt és a többieket megformáló színésznőkkel?
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher (Susan Mayer)

Habár korábban játszott a Tango és Cash-ben, és volt Bond-lány is (A holnap markában című 1997-es 007-es filmben szerepelt), az 51 éves Teri Hatcherre leginkább a sorozatai miatt emlékszünk. A Született feleségek előtt egy másik kultikus szériában is feltűnt: ő volt Lois Lane Dean Cain Supermanje oldalán a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai-ban (annak idején Amerika legtöbbször letöltött fotójának számított az a kép, ami a színésznőt mindössze Superman köpenyébe burkolózva ábrázolta).

Teri Hatcher a sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A Született feleségek befejezése óta eltelt négy évben mondhatjuk, hogy Hatcher eltűnt: mindössze egy-két sorozatban vendégszerepelt, és pár szinkronmunkája volt. Fontosabb szerepet csak idén kapott, amikor feltűnt a Matthey Perryvel és Thomas Lennon-nal újraforgatott Furcsa pár több epizódjában is.

Teri Hatcher 2014 novemberében Forrás: Taylor Hill / Getty Images North America / AFP

Ami a magánügyeit illeti, ezen a téren sem túl mozgalmas a színésznő élete mostanában. Egyedülállóként neveli 18 éves lányát, Emersont, akinek édesapjától, a szintén színész Jon Tenney-től 2003-ban vált el. Hogy Hatcher jelenleg kivel randizik, azt nem tudni, 2008-ban viszont egy rövid ideig együtt volt a Szex és New York Smith Jerrodjaként ismert Jason Lewis-zal.

Felicity Huffman (Lynette Scavo)

A Született feleségek előtt Felicity Huffmant is egy sorozatból, az Esti meccsek-ből ismerhettük. Jelenleg egy másik szériában, a Bűnök és előítéletek címűben játszik főszerepet, de a Született feleségek lezárulta óta több nagyjátékfilmben is szerepelt. Benne volt a férje, William H. Macy által rendezett Sodródva című alkotásban a nemrég tragikusan fiatalon elhunyt Anton Yelchin oldalán, Jennifer Aniston „sírós” filmjében, a Boldogság bármi áron-ban és egy Samuel L. Jackson-akciómoziban, a Big Game: A nagyvad-ban is.

Felicity Huffman a sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

Az 53 éves színésznő legutóbb szintén a férjével forgatott: a Krystal című tragikomédiában Rosario Dawsonnal, John Leguizamóval és Kathy Batesszel játszik együtt, a filmet 2017-ben mutatják be. A magánéletben a sokgyerekes Lynette Scavo megformálója szintén nagycsaládból származik: hat nővérrel és egy báttyal nőtt fel. 1997 óta él harmonikus házasságban a fent már említett színész-rendezővel, William H. Macyvel. Két kislányuk van: a 16 éves Sofia és a 14 éves Georgia.

Felicity Huffman idén augusztusban Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Marcia Cross (Bree Van De Kamp)

A jelenleg 54 éves színésznőt a Melrose Place intrikus karaktereként ismerhettük meg, és a Született feleségek sikere után ismét sorozatban játszik: a Quantico című, FBI-újoncok körében játszódó izgalmas széria a napokban érkezett meg az AXN-re. Claire Haas szerepe pedig igen jól jött Crossnak, mivel a Született feleségek óta nem volt semmilyen jelentősebb munkája.

Marcia Cross a sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A színésznőnek 1993-ban halt meg az élettársa, a szintén színész Richard Jordan, és azt követően nagyon sokáig nem randizott komolyabban senkivel. Ez az állapot egészen 2005-ig tartott, amikor eljegyezte magát Tom Mahoney tőzsdeügynökkel, 2006-ban pedig hozzá is ment. Cross terhessége a Született feleségek harmadik évadának idejére esett – hét hónapos terhesen még forgatott. Ikerlányai, Savanna és Eden azóta már kilencévesek.

Marcia Cross tavaly februárban – Némi botoxot vélünk felfedezni Forrás: Dennis Van Tine / NurPhoto / AFP

Eva Longoria (Gabrielle Solis)

A Gabyt játszó Eva Longoria élete alakult a legizgalmasabban a feleségek közül, mind szakmai, mind privát vonalon. A sorozat befejezte óta számos nagyjátékfilmben (Számkivetettek, Sötét titok, Hamarosan...) és szériában (Mother Up!, Brooklyn 99: Nem százas körzet, Telenovela) szerepelt, és ezerrel dübörög produkciós cége, az UnbeliEVAble Entertainment is.

Eva Longoria a sorozatban Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Longoria producerként olyan sorozatokat jegyez, mint a már említett Telenovela és a Marc Cherryvel közös Devious Maids: Piszkos titkok vagy a John Wick című akciófilm Keanu Reevesszel. Sőt, a sztár rendezőként is kipróbálta magát, ő dirigálta többek közt a Devious Maids, a Telenovela és a Jane the Virgin egy-egy epizódját.

Eva Longoria idén júliusban Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Longoria a Született feleségek ideje alatt vált el kosaras férjétől, Tony Parkertől, azóta viszont újra megtalálta a szerelem. Idén májusban Mexikóban ment hozzá a mexikói Grupo Televisa 48 éves tartalomigazgatójához, José Antonio Bastónhoz. A világra szóló lakodalomról itt láthatunk fotókat.

Nicollette Sheridan (Edie Britt)

Az 52 éves Nicollette Sheridant fűzik azóta is a legszorosabb szálak a Született feleségek-hez, mivel 2010-ben beperelte a gyártó stúdiót, a tévétársaságot, sőt még az ötletgazda Marc Cherryt is, mert szerinte jogtalanul rúgták ki a sorozatból. A szövevényes ügy 2017. június 5-én folytatódik – ezúttal már csak a cégek ellen: Cherryt (akit Sheridan testi sértéssel és szexuális zaklatással is vádolt) felmentették.

Nicollette Sheridan a sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

De nem csoda, hogy érzékenyen érintette a kirúgása, hiszen mióta 2009-ben kiírták a szériából, a színésznő csak jelentéktelen tévéfilmekben kap szerepet (The Chameleon címmel épp mostanában kezd el forgatni egy újabbat). Sheridannek ráadásul a magánélete sem alakult túl fényesen. Több évtizedre nyúló kapcsolat után 2008-ban felbontották az eljegyzésüket Michael Bolton énekessel. A színésznő jelenleg is válófélben van: egészen friss az ügy, hiszen férjével még csak tavaly decemberben kötöttek házasságot.

Nicollette Sheridan idén januárban Forrás: Dave Bedrosian / Geisler-Fotopress / DPA / AFP

Dana Delany (Katherine Mayfair)

A ma már hatvanéves színésznőt annak idején eredetileg Bree szerepére választották ki, ám végül egy újratervezés után inkább Katherine-t játszatták el vele, akinek a figurája csak a negyedik évadban tűnt fel. Delany a Született feleségek-en kívül olyan sorozatokban játszott még, mint a Pasadena vagy a Váltságdíj, érdekesség továbbá, hogy Teri Hatcherhöz hasonlóan ő is alakította Lois Lane-t a kisképernyőn – csak ő a Superman című animációs szériában kölcsönözte a karakter hangját.

Dana Delany a sorozatban Forrás: Danny Feld / Kobal / The Picture Desk

Delany a Született feleségek után is maradt a tévénél: olyan sorozatokban jeleskedik, mint A hidegsebész, a The Comedians vagy a Hand of God, sőt vendégszerepelt egy Une chance de trop című francia bűnügyi miniszériában is. Civilként a sztár magányosan él. Korábban előszeretettel járt kollégáival, köztük Henry Czernyvel, James Woodsszal vagy Treat Williamsszel.

Dana Delany idén májusban Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Vanessa Williams (Renee Perry)

A legkésőbb a csak a hetedik évadban debütált Vanessa Williams csatlakozott a Született feleségek asszonycsapatához. A leginkább a Végképp eltörölni című Schwarzenegger-akciófilm révén ismert színésznő a Született feleségek óta is rengeteget forgat. Olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Luxusdoki, A titkok könyvtára vagy A férjem védelmében, a Park Sugárút 666-ban pedig komolyabb szerepe is volt.

Vanessa Williams a sorozatban Forrás: Ron Tom / Kobal / The Picture Desk

Az 53 éves színésznő más téren is tevékeny, hiszen 2012-ben Revitalistic Skincare néven saját bőrápolómárkát indított – ezenkívül négygyermekes édesanya: gyerekei 29, 27, 23 és 16 évesek. Williams már nincs együtt sem Melanie, Jillian és Devin, sem Sasha édesapjával. Ramon Hervey zenei producertől tízévi házasság után 1997-ben, Rick Fox színésztől pedig 2005-ben vált el. A sztárra azóta ismét rátalált a szerelem: 2015. július 4-én ment hozzá egy Jim Skrip nevű könyvelőhöz.

Vanessa Williams idén júniusban Forrás: Rick Kern / Getty Images North America / AFP