Itt az első előzetes a Bolygónk a Föld második részéről

planet earth
Vágólapra másolva!
A Bolygónk a Föld sorozatot eredetileg 10 évvel ez előtt készítette a BBC. A több mint 8 órás sorozat mindenkit lenyűgözött és hazánkban is nagy rajongótábora alakult ki. A BBC elkészítette a csodás ismeretterjesztő sorozat második részét, amelynek nemrég adták ki az első előzetesét. Eláll tőle a szavunk!
Vágólapra másolva!

A legendás Sir David Attenborough közreműködésével készült Bolygónk a Föld sorozat a BBC által valaha készített legdrágább természetrajzi dokumentumfilm volt, amelyen öt évig dolgoztak.

Úgy látszik az alkotók is úgy látták, hogy megérte a befektetett időt és pénzt, mert a napokban jelentették be, hogy hamarosan bemutatják a Bolygónk a Föld második részét.

A pénteken közzétett előzetes nem hagy kétséget a felől, hogy a BBC újra nagyot alkotott. Újra a legmodernebb filmkészítési technikát – ez alkalommal UHD (ultra high definition) felbontásban – vetették be. Külön jó hír, hogy Attenborough is visszatér.

A 6 részes, egyenként 60 perces időtartamú sorozat még az eddigieknél is bámulatosabb bepillantást nyújt azoknak az állatoknak az életébe, amelyekkel megosztjuk a bolygónkat. A nem egészen 3 perces előzetes láttán alig várjuk, hogy a sorozatot hazánkban is bemutassák.