Szexi fotót rakott ki magáról a sorozatsztár

Hilary Duff
Vágólapra másolva!
Hilary Duff, a Lizzie McGuire, a Gossip Girl – A pletykafészek és a Younger sztárja nem tűnik szégyenlősnek. Még csak nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy együtt van szerelmével – most pedig már olyan fotót közölt magukról, amin forró csókot váltanak.
Vágólapra másolva!

Duff szeptemberben erősítette meg, hogy összejött személyi edzőjével, Jason Walsh-sal, miután kéz a kézben látták őket New Yorkban. A férfi főleg az élvonalbeli sztárok trénereként ismert: ő volt például az, aki felkészítette fizikailag Matt Damont az ötödik Bourne-filmre.

A színésznő által most kirakott fotó fekete-fehérben készült, és a képaláírás szerint a forró csók egy randin csattant el.

A sztár egyébként idén februárban vált el férjétől, akivel egy közös gyermekük is van: a négyéves Luca.

Duff Instagram-oldalán a kisfiúról is gyakran oszt meg fotókat: a legutóbbi különösen elnyerte a követői tetszését.

Hivatalosan is elvált férjétől Hilary Duffhttp://www.life.hu/intim/20160203-hilary-duff-egykori-disney-sztar-hivatalos-is-elvalt-ferjetol-mike-comrie-tol.htmlHilary Duff smink nélkül is mer mutatkoznihttp://www.life.hu/trend/20130813-hilary-duff-szineszenekesno-smink-nelkul-is-ragyogoan-fest.htmlBabát vár Hilary Duffhttp://www.life.hu/sztarok/20110815-babat-var-hilary-duff.html