Lakatos Márk, Dér Heni és Ganxsta Zolee együtt dilizik

Sikítófrász
Vágólapra másolva!
Sikítófrász címmel új műsor rajtol a Viasat3 képernyőjén, a házigazda Lakatos Márk lesz, a feladatokban pedig ismert emberek küzdenek csapatokban. A játékosoknak úgy kell énekelni, hogy közben őrült helyzetekbe hozzák őket, teljesítményüket zsűri értékeli, Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals pontozza a látottakat.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 új, saját gyártású műsorában háromfős csapatok küzdenek egymással, a feladatokat pedig úgy kell teljesíteniük, hogy közben énekelnek. A játékosokat különböző módokon igyekeznek összezavarni, megfélemlíteni és elborzasztani, a lényeg azonban az, hogy ne hagyják abba az éneklést, miközben kiállják a próbákat - sikítani persze lehet, sőt, kötelező a műsorban.

A sikítás kötelező a műsorban Forrás: Origo

A Sikítófrász-t Lakatos Márkra bízta a csatorna, a zsűriben pedig négyen kaptak helyet: Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals pontozza a látottakat, a rapper srácok közösen adnak egy pontszámot.

A Sikítófrász zsűrije Forrás: Viasat

Egy adásban két csapat küzd meg egymással, mikor a forgatáson jártunk, éppen Szorcsik H. Viki, Kollányi Zsuzsi és Mr. Vasovszky küzdött Berkes Olivér, Kállay Kis Zsófi és Varga Viktor hármasával.

Háromfős csapatok küzdenek Forrás: Viasat3

Épp a Jóban Rosszban egykori szereplőjére, Szorcsik H. Vikire került a sor, elég kemény feladattal lepték meg. A színpadra több sötétített oldalú fadobozt állítottak fel, neki pedig az volt a dolga, hogy míg énekli a kapott dalt, mindegyik dobozból vegye ki a benne elrejtett kis kockát. A kamerákkal és a nézőtérrel szemben nem voltak sötétek a dobozok, az üvegen keresztül lehetett látni, hogy mi történik, a színésznő azonban csak tapinthatta, nem nézhette meg a dobozok belsejét.

Szorcsik H. Viki is szerepel majd Forrás: Viasat3

Félszegen, ijedezve és sikítva fogott meg többek közt nyuszikat, bogarakat, tejszínhabot, és olyan doboz is volt, amibe bele kellett dugnia a fejét: az egyikben egy felakasztott hal fogadta, aminek bizonyára nem volt túl jó illata. Miközben járt dobozról dobozra, nem állhatott le az énekléssel, bár

sokszor óriási sikításokkal szakította meg az előadását.

A zsűri meg a csapattársak szörnyülködve nézték végig a produkciót, bár általában dőlnek a röhögéstől, tényleg nehéz lenne nevetés nélkül nézni az őrültségeket.

Az Animal Cannibals tagjai azt mondták az Origónak, hogy ők ketten adnak ki egy egészet, és ez sok más területen is így van, így nem zavarja őket, hogy közösen pontoznak, szinte mindig egyet is értenek. Ganxsta Zolee is élvezi a forgatást, zsűritagként szívesen vesz részt a műsorban, de nem örülne neki, ha a csapattagok helyén ülne és ilyen őrültségek elé állítanák. Dér Heni arról mesélt a forgatási szünetben, hogy nagyon viccesnek tartja a műsort, és a sűrű munkanapok ellenére élvezi, hogy zsűritagként pontozhat.

A műsort Lakatos Márk vezeti Forrás: Origo

A csatorna egyelőre nem árulja el, hogy milyen feladatokat találtak még ki a játékosoknak, de

igyekeznek meghökkentő és vicces helyzetbe hozni őket a színpadon.

A műsorban feltűnik majd még többek közt Horváth Éva, Czutor Zoli, Cinthya Dictator és Zámbó Krisztián is, de még nem publikus a teljes névsor.

A zsűri az adások végén a hat produkciót külön-külön értékelve hirdeti ki a győztes csapatot, akik végül még egy dalt előadhatnak. Az utolsó éneklés célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek, így pedig minél nagyobb támogatást juttassanak egy kiválasztott szervezet vagy alapítvány számára.

Január 26-tól minden csütörtökön megy majd a Viasat3-on.