Eminem új dalában kikelt Donald Trump ellen

2014 Lollapalooza - Day 1 GettyImageRank2 Performance Entertainment Event Topics HORIZONTAL USA Illinois Chicago - Illinois Grant Park MUSIC Stage MUSIC FESTIVAL Eminem Arts Culture and Entertainment Topix Bestof toppics Day 1 A-List Celebrity Samsung Gal
CHICAGO, IL - AUGUST 01: Eminem performs at Samsung Galaxy stage during 2014 Lollapalooza Day One at Grant Park on August 1, 2014 in Chicago, Illinois. Theo Wargo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Eminem a Twitterén tette közzé készülő új lemezéről a Campaign Speech (Kampánybeszéd) című számot, amelyben jól kiosztja a republikánus elnökjelöltet.
Vágólapra másolva!

"Ne aggódjatok, dolgozom egy albumon, addig is itt van valami" - írta tweetjében Eminem, és a lemez előzeteseként belinkelt egy csaknem nyolcperces felvételt. A bejelentés és a dal felrobbantotta a Twittert.

Eminem többek között arról rappel, hogy Trump kiszámíthatatlan és semmire nincs válasza. A Campaign Speech-ben a Trump híveit is szidja, és több sztár, például Chuck Norris, Robin Thicke és Edward Norton is megkapja a magáét.

A Rolling Stone viszont arról is ír, hogy Trump és Eminem nem mindig voltak ellenségek. 2004-ben Eminem partit rendezett Encore című lemeze megjelenése és Shade 45 elnevezésű rádiócsatornája beindulása alkalmából, amelyen megjelent Trump, aki magasztalta Eminemet.