Halloweeni kaland

Christopher Lee Drakula szerepében
Ha találkozunk vele, már késő
Vágólapra másolva!
Nem először talál ki valami igazán emlékezeteset Halloweenre az Airbnb. Tavaly a párizsi katakombában, egy tömegsírban alhatott ingyen a bevállalós turista. Idén pedig Drakula kastélyában, vagy majdnem.
Vágólapra másolva!

Akit tűzbe hoz az ilyesmi és mellé áll a szerencse, még bársonnyal bélelt koporsóban is alhat Bran kastélyában október 31-én, írja a Business Insider, mert ekkor megkaphatja az egyik leghíresebb román emlékművet egy éjszakára. Erről a kastélyról mintázta Drakula gróf fellegvárát Bram Stoker. A kivételes alkalom pedig az Airbnb halloweenre időzített akciója.

Az Airbnb ajánlata Forrás: Origo

Minden jelentkezőnek annyi a dolga, hogy írja meg legfeljebb 550 szóban, mit mondana ma Drakula grófnak, ha találkozna vele. A házigazda, Dacre Stoker, egy szóban nehezen kifejezhető rokoni fokon leszármazott: apai dédapja az író testvére volt.

Ha találkozunk vele, már késő Forrás: Mokép

Dacre Stoker vampirológusnak is mondja magát, maga is írt egy 25 évvel Drakula nemhalála után játszódó regényt. Október 31-én ő lesz a két nyertes idegenvezetője a kastélyban. Azt ígéri, számos titokról fellebbenti a fátylat a két vendég előtt.

És a kastély Forrás: bran-castle.com