Vágólapra másolva!
A Videoton 5-1-re legyőzte a Paks csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójának felcsúti mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Videoton FC - Paksi FC 5-1 (3-1)
Felcsút, 1446 néző, v.: Farkas Á.
Videoton: Kovácsik - Nego, Fiola, Vinícius, Szolnoki - Juhász R., Pátkai (Kovács I. 64.) - Hadzic, Lazovic (Feczesin 72.), Géresi (Bódi 72.) - Scepovic
Paks: Székely - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kecskés, Bertus, Laczkó (Kesztyűs 70.), Báló - Vernes (Koltai 55.), Hahn (Szakály D. 74.)
gól: Géresi (11.), Scepovic (24., 38.), Hadzic (48.), Lazovic (63.), illetve Hahn (4.)
sárga lap: Nego (58.), Szolnoki (81.), Juhász R. (84.), illetve Kecskés (26., 51.)
kiállítva: Szabó J. (43.), Kecskés (51.)

Gyors paksi góllal kezdődött a találkozó: a vendégek első szögletét követően Hahn volt eredményes. A Videoton csak néhány percig volt hátrányban, miután Géresi távoli lövését bevédte Székely. A hazaiak az egyenlítést követően is támadásban maradtak és Scepovic büntetőjével átvették a vezetést. A Paks válaszolni próbált, Vernes közeli fejesénél azonban Kovácsik nagy bravúrral hárított. A kihagyott helyzet gyorsan megbosszulta magát: Szolnoki előreívelését Scepovic egy csel után pörgette a kapuba, így már kettővel vezettek a székesfehérváriak. A vendégek helyzetét nem könnyítette meg, hogy Szabó Jánost, aki utolsó emberként lerántotta a gólhelyzetben kiugró Negót, a játékvezető kiállította.

A fordulást követően gyorsan jött az újabb fehérvári gól, Hadzic parádés mozdulattal lőtt a kapuba. A paksi gárda nem sokkal később már nemcsak háromgólos hátrányban, hanem kettős emberhátrányban is volt, mert Kecskés a büntetőterületen belüli műesését követően megkapta második sárga lapját. A Videoton továbbra is támadásban maradt, az egyik akció végén pedig Lazovic belőtte együttese ötödik gólját, ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét.