Lessen be a Trónok harca készülő évadának kulisszái mögé!

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Sajnos a Trónok harca legújabb, hetedik évadára egészen jövő június 25-ig kell várnunk, ám biztos minden rajongót kárpótol az a sok fotó, amit a jelenleg épp a szériát forgató sztárok töltöttek fel az Instagramra.
Vágólapra másolva!

Posztjai tanúsága szerint a Daeneryst alakító Emilia Clarke-nak elsősorban a zord észak-ír időjárással gyűlik meg a baja. Ahogy arról korábban is írtunk, a 80 kilométer/órás szélről (ami egyébként ledöntötte a lábáról) videót is készített, egy fotó pedig azt illusztrálja, hogy az esővel is erősen küzd – egy pöttyös nejlonkendő bevetésével.

Szerencsére azonban a színésznő annak is mindig megtalálja a módját, hogy a nehéz körülmények ellenére is jól érezze magát. A lenti fényképen két kollégájával, a Missandeit megformáló Nathalie Emmanuellel és Szürke Féreggel, azaz Jacob Andersonnal dobja be éppen a sárkányvigyort.

Emmanuel egy másik fotón a Theon Greyjoyt játszó Alfie Allennel kocsmázik, de arról is láthatunk bizonyítékot, hogy Allen és Sophie Turner (Sansa megformálója) is szívesen múlatja együtt az időt.

A legbájosabb mégis az a fénykép, amelyiken a kis Bella Ramsey-t (Lyanna Mormont) láthatjuk együtt pózolni a vad rőtszakállú harcost, Tormundot hozó Kristofer Hivju norvég színésszel. Végül van itt egy egészen stílusos felvétel is: ezen a fekete-fehér fotón Turner és a Havas Jont játszó Kit Harington csücsörítenek átható tekintettel. Az biztos, hogy ha indítanának egy közös parfümmárkát, ez nagyon jó reklámanyag lenne hozzá.