Kiderült, kit választana a Jóbarátok sztárja: Monica vagy Rachel?

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A napokban Lady Gaga és a Jóbarátok Joey-ját alakító Matt LeBlanc együtt voltak a The Late Late Show vendégei, ahol az énekesnő feltette az alapvető fontosságú kérdést a színésznek.
Vágólapra másolva!

A vendégszereplés keretében a két sztárral a műsorvezető, James Corden egy „Would You Rather" nevű játékot játszatott, azaz a megkérdezettnek arra kellett válaszolni, kit vagy mit preferálna szívesebben egy adott helyzetben.

A kérdező szerepe Lady Gagának jutott, aki feltette a mindent eldöntő nagy kérdést a népszerű sorozatban a csajozógép Joey-t alakító színésznek: „Monica vagy Rachel?"

LeBlancot váratlanul érhette a dolog, mert egy ideig csak hebegett-habogott, de végül kibökte a választ, amivel mindenkit lenyűgözött, hiszen egy huszárvágással úgy oldotta meg a helyzetet, hogy ő inkább Phoebe-t választaná, mert „ő olyan hajlékony".

A trükkös válasszal abszolút elégedett énekesnő egyébként nemrégiben a The Late Late Show keretében sugárzott Carpool Karaokéban is vendége volt James Cordennek. Ezt a videót is érdemes megnézni – a YouTube-on már közel 13 millióan megtették.