Ezen úgysem lehet változtatni

Dr. Life, 5 egyszerű lépés, amivel megváltoztathatod az életedet
Vágólapra másolva!
Kitartással és akaraterővel szinte bármit el lehet érni. De amin nem tudunk változtatni, azt mihamarabb fogadjuk el, ha haladni akarunk a munkában. Ha tovább húzzuk az ilyesmivel az időt, a feladatainktól vesszük el. Szóval az élettelen terhektől szabaduljunk meg, amint lehet.
Vágólapra másolva!

Az ember nem tetszhet mindenkinek

Ezt a megfelelési vágyat azonnal engedjük el. Azon fáradozni, hogy mindenki szeresse, éretlen személyiségre utal. Nem az a cél, hogy soha senkinek egy rossz szava ne lehessen a munkájára vagy a viselkedésére. Ki

honnan tudhatná, mi minden van egy vélemény, egy döntés mögött?

Egyszerűen esztelenség egy idegentől elvárni, hogy a maga komplexitásában, az előzményekkel együtt megértsen és elfogadjon mindent, amit mond vagy tesz. Ha nem kedvelik, hát nem kedvelik. Arra ott vannak a szerettei.

Mindig lesz szebb és okosabb

Mindig talál olyat, akinek jobban megy az üzlet, nagyobb az autója, és kívülről megítélve könnyebb a munkája. De

az élet nem verseny,

arra megvannak a kijelölt pályák. Ne pazarolja az idejét arra, hogy másik ember legyen saját maga helyett.

Az az ő véleménye

Nem tudjuk befolyásolni, ki mit gondol. Nem lehet kicsikarni, hogy elfogadjanak, hogy szeressenek, hogy megbocsássanak. Aki önként nem adja meg a tiszteletet, azt nem lehet rákényszeríteni. Ez ennyi.

Ma már másik nap van

Ami elmúlt, elmúlt, nem lehet átrajzolni. Rázza meg magát és menjen tovább.

A világ olyan, amilyen

Hiába a sok lelkes dalszöveg, a világot nem lehet megváltoztatni. A környezetünkre van hatásunk, de az elvárásainkat is ehhez kell igazítani.

Honnan jöttünk

Mivel csak azt döntjük el, merre megyünk, a szerény kezdetekkel sem kérkedni, sem önsajnáltatni nem fair.

A nincstelen legkisebb gyerek felemelkedése egyáltalán nem csak a mesékben létezik.

Oprah Winfrey konkrétan nyomorgott fiatalon, Katy Perry tizenkilenc évesen a hat évvel fiatalabb öccsétől kért kölcsön egy húszast, Mark Cuban apja autókárpitos volt, az anyja pedig hetente váltogatta a munkáját. De a híressségek mellett is mindannyian ismerünk ilyen pályát a közvetlen környezetünkben.

Nem felelhet meg mindenkinek, küzdjön önmagáért Forrás: Thinkstock

Aki úgy érzi, szüksége van inspirációra, vegyen róluk példát. Annak, aki nem születik módos családba biztosan többet és keményebben meg kell dolgoznia a sikerért – de kitől hallotta valaha, hogy ez kárára vált volna?

Megváltozott a magánszféra

És a következő években még szűkebb lesz. A digitális lábnyom rémisztő mértékben növekszik, az adataink egy perc alatt kirajzolják a profilunkat. Ennek érdemes józan tudatában maradni, és nem másokat vádolni, ha túl sok részlet kiszivárog.

Ami elmúlt, elmúlt

Az elúszott befektetést nem lehet visszahozni. Az elpárolgott bizalmat a csaló üzlettársban nem lehet visszaszerezni.

Ne sirassa azt, ami végleg eltűnt a kanyarban.

Erősítse, fejlessze magát mindennap, koncentráljon azokra a készségekre, amelyek látható változást hoznak az életébe. És akkor yolo ezerrel.