Több mint egymillió fontot fizettek egy privát Take That-koncertért

Gary Barlow, Take That, Mark Owen, Howard Donald
Mark Owen (l-r), Gary Barlow and Howard Donald, singers of British pop group Take That, perform on stage at Barclaycard-Arena in Hamburg, Germany, 02 October 2015. Photo: Axel Heimken/dpa
Vágólapra másolva!
Egy rajongó 1,1 millió fontot, azaz majdnem 400 millió forintot ajánlott fel egy jótékonysági aukción egy saját Take That-koncertért.
Vágólapra másolva!

A londoni Elaine Fairfax akkor tette meg győztes licitjét, amikor egy másik rajongó megduplázta az ő korábbi, 500 ezer fontos tétjét. Az aukciót a brit Radio 2 reggeli műsora élőben közvetítette.

Amikor Chris Evans műsorvezető értesítette Gary Barlow-t, a '90-es években alapított fiúbanda énekesét az eredményről, Barlow csak ennyit tudott mondani: "Ó, istenem!"

Az üzletasszony, aki kisállatokra köthető biztosításokból tett szert vagyonára, egy 45 perces koncertet kap a pénzéért.

Gary Barlow Forrás: AFP/Leon Neal

"Elmegyünk hozzád, iszunk egyet veled, készítünk pár szelfit, bemutatkozunk a szüleidnek és a barátaidnak, azt csinálunk, amit csak kérsz.

- mondta Barlow.

A bevételt a Children in Need jótékonysági szervezet kapja, mely pénteken tartja éves adománygyűjtő tévéműsorát.

A Take That először vesz részt az akcióban. "Utoljára 1991-ben tettünk hasonlót, akkor a Jackie magazin számára" - mondta Barlow.

A díj ötlete Chris Evans agyából pattant ki, ő vette fel a kapcsolatot a Take That-tel, akik egyből rábólintottak a különleges koncertre - írja a BBC.