Bogdán a kórházi ágyáról posztolt

Bogdán Ádám
Adam Bogdan of Liverpool dejected after Watfords 1st goal during the English championship Premier League football match between Watford and Liverpool on December 20, 2015 at Vicarage Road in Watford, England. Photo Michael Zemanek / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Sikeres műtéten van túl Bogdán Ádám, aki az angol másodosztályú Wigan labdarúgócsapatának kapuját védve szenvedett térdsérülést a múlt hónapban.

"Szerencsére rendben lezajlott az operáció, hamarosan kiengednek a kórházból, és kezdődik a rehabilitáció a Liverpoolnál! Hálás vagyok a Wigan Athleticnek a lehetőségért, nagyszerű embereket ismerhettem meg a klubnál. A legjobbakat kívánom nekik a jövőben" - írta Facebook-oldalán kedden a 20-szoros magyar válogatott kapus, aki kölcsönben szerepelt a Wigannél.

A 29 esztendős kapus november 19-én, a Barnsley elleni gól nélküli döntetlennel zárult másodosztályú bajnoki 59. percében sérült meg egy hazaadásnál, hosszú ápolás után hordágyon hagyta el a pályát. A diagnózis szerint elszakadt a térdében az elülső keresztszalag, becslések szerint hat-kilenc hónapos kényszerpihenő vár Bogdánra, a legjobb esetben júniusban kezdheti el az edzéseket.