Jakupcsek Gabival, Szilágyi Jánossal folytatja Pimasz úr

Caramel, Papp Gergő, Pimasz úr átcuccol
Vágólapra másolva!
Visszatér Pimasz úr, az új évad első részében Caramel látja vendégül Papp Gergőt és feleségét, Juhász Juditot. Az ottalvós széria az ötödik évadra sem változott, a vendéglátók közt pedig lesznek olyanok is, akikre évek óta vár a kétfős stáb. Papp Gergő az Origónak mesélt.
Vágólapra másolva!

Az ötödik évaddal folytatódik a Pimasz úr átcuccol, Papp Gergőék három évad után, tavaly költöztek át műsorukkal az RTLII képernyőjére. A folytatásban elsőként Caramel és családja látja vendégül a stábot, de ott lesz a vendéglátók közt a Batiz házaspár, Peller Anna és Mikike, Hien, Jakupcsek Gabriella, Juhász Roland és Szilágyi János is.

Caramel az első vendéglátó Forrás: RTLII

"Caramellel kezdődik az évad, akire évek óta várunk, de mindig közbejött valami. Költözött, baba született, most érkezett el az idő. Mindig olyanokat választunk ki, akiket nagyon kedvelünk, ez fontos alapja lett a műsornak.

kezdetben még voltak ilyen jellemzői, de ma már nem ez a fontos. A célunk, hogy általunk kedvelt és nagyra becsült emberekkel forgassunk, Szilágyi János nekem pont emiatt volt fontos, de ugyanúgy a többiek is" - mesélte Papp Gergő az Origónak.

Meg tudják lepni a vendéglátók

A vendéglátók - a korábbi évadok tapasztalatai alapján - kendőzetlenül vállalják fel életüket, a formátum jobban teret enged az intimitásnak, mint a hasonló műsorok.

Jakupcsek Gabriella a második részben tűnik fel Forrás: RTLII

"Akik bevállalják, mondják is, hogy ha már igent mondtak, kendőzetlenül felvállalják az életüket előttünk. Meglepnek ezek az emberek olyan szempontból, hogy bár manapság az lett a fontos, hogy mindenki a lehető legjobb képet fesse saját magáról, itt van kedvük nem rejtegetni a dolgokat. Különösen őszinte beszélgetések születettek,

Nagyon szép pár, imádják egymást, jól mennek a dolgaik, de Szilvi részéről elhangzik az, hogy tanulniuk kell még az együttlétet, sok a súrlódás. Caramel, aki az országban a legszebb szerelmes dalokat írja, otthon képtelen kimondani azt a szót, hogy szeretlek."

Megnyílnak a vendéglátók a nap során Forrás: RTLII

"De meglepő volt az is, hogy a Batiz házaspár milyen őszintén mesélt a kapcsolatukról, a boldogságukról és a nehézségekről. Andrással éveken át kollégák voltunk, főnök-beosztott viszonyban, de nem csak amiatt volt érdekes az együtt töltött nap.

Jakupcsek Gabriella soha nem enged az otthonába senkit, vele nagyon mozgalmas napot töltöttünk, leutaztunk a Balatonra, megmutatta a nyaralót, mély beszélgetések zajlottak" - mesélte.

Az ötödik évad első része december 22-én látható az RTLII-n.