Meghalt Bernard Fox

Academy of Magical Arts Awards - March 5, 2008 BEVERLY HILLS, CA - APRIL 05: Actor Bernard Fox attends the Academy of Magical Arts Awards at the Beverly Hilton Hotel on April 5, 2008 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Actor Bernard Fox attends the Academy of Magical Arts Awards at the Beverly Hilton Hotel on April 5, 2008 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
89 évesen meghalt Bernard Fox színész, akit összesen több mint 100 filmben és sorozatban láthattunk.
Vágólapra másolva!

Szívproblémái következtében egy kaliforniai kórházban halt meg Bernard Fox, 89 éves volt.

Az IMDb szerint

összesen 113 filmben és sorozatban láthattuk,

az Egyesült Államokban a legtöbben a Bewitched című sorozatból ismerhették, 19 epizódban játszotta dr. Bombayt. A történet egyébként a magyar nézőknek is ismerős lehet, a széria alapján készült a Földre szállt boszorkány című film Nicole Kidmannel és Will Ferrell-lel.

Bernard Fox 2008-ban Forrás: FilmMagic/2008 Jason LaVeris/Jason Laveris

Fox 1955-ben kezdte a pályáját, egyből egy több epizódos szerepet kapott a Sixpenny Corner-ben, majd a hatvanas években a Hogan's Heroes című háborús vígjátéksorozatban bohóckodott hosszabban.

Olyan tévés produkciókban vendégszerepelt, mint a Columbo, a Hazárd megye lordjai, a Knight Rider, a Gyilkos sorok vagy a Dharma és Greg – ebben láthattuk utoljára 2001-ben. Filmekben is megfordult, többek között a Titanic-ból és A múmiá-ból emlékezhetnek rá a nézők.