Vágólapra másolva!
Németh Krisztián, a katari bajnokságban szereplő al-Garafa magyar csatára látványos és fontos gólt szerzett az al-Dzsaisz elleni csütörtöki bajnokin.

Egy mérkőzést játszottak csak csütörtökön a katari Stars League-ben, azon az egyen viszont pont érdekelt volt a bajnokság egyedüli magyar játékosa, Németh Krisztián és csapata, az al-Garafa, amelyik a listavezető al-Dzsaiszhoz látogatott.

És, ha már ott volt, el is hozta a három pontot, amiben komoly érdemei voltak a magyar válogatott csatárának is, aki az első félidő 25. percében egy látványos góllal szerezte meg a vezetést.

Az al-Dzsaisz ugyan a 66. percben kiegyenlített, Némethet pedig egy perccel később lecserélte Pedro Caixinha, az al-Garafa portugál edzője (a helyére beállt Johnson Kendrick a 90+3. percben piros lapot kapott) de a szlovák válogatott Vladimir Weiss 78. percben értékesített büntetőjével a vendégek így is elvitték a három pontot.

Ez volt a 12. forduló nyitó mérkőzése, és sorozatban aratott negyedik győzelmével az al-Garafa megerősítette a 4. helyét a tabellán. A magyar csatárnak ez volt az ötödik gólja a szezonban.