Bulizással segíthet a súlyos beteg énekesnek

Vágólapra másolva!
A Rock 'n' Roll Stars házibuliban Berezvai Marcell gyógyulásáért lépnek fel a zenészek, többek közt a Halott Pénz vagy az Ivan and the Parazol. A belépődíjjal a daganatos beteg Berezvai Marcell életmentő műtétjének finanszírozását segíti.
Vágólapra másolva!
Simon Bálin és Balla Máté - Ivan & The Parazol

A 24 éves Berezvai Marcell, a Kalef zenekar énekese és gitárosa évek óta daganatos betegséggel küzd. Már számos műtéten és kemoterápián átesett, de sajnos eddig minden beavatkozás eredménytelen volt. A családjának most sikerült találnia egy külföldi kórházat, ahol a leletek alapján

esélyt látnak a gyógyulásra.

Az első kezelést minél hamarabb el kell kezdeni a gyógyulás érdekében, azonban ez

6 millió forintba kerül, amit a család önerőből nem tud fedezni.

A fiatal énekesnek már eddig is sokan segítettek, azonban az Open Air Rádió, a Tesco Disco és az Akvárium Klub stábja most egy nagyszabású házibulit rendez, ahol a zenészek azért dj-znek, hogy a belépődíjakból befolyó összegből Marcell gyógyulását segítsék elő.

Szalai Attila - Tesco Disco

Az 500 forintos belépődíjjal nemcsak támogatja Marcell mihamarabbi felépülését, hanem egy jót bulizhat is. Ezen felül bármilyen felajánlást is tehet, amit a család köszönettel fogad.

A házibuli december 21-én lesz az Akvárium Klub VOLT Bárjában, ahová mindenkit szeretettel várnak. Line-up: Doktor Pepper & Bobdetroit (Open Air Rádió), Henri Gonzo (Fran Palermo), Simon Bálint & Balla Máté (Ivan & the Parazol), Marsalkó Dávid (Halott Pénz), Tesco Disco.

Wágner Gábor és Pritz Péter - Open Air Rádió

A család minden további felajánlást hálával fogad az alábbi bankszámlákra:

OTP Bank: 11773425-02293956-00000000
Név: Berezvai Marcell

Külföldről érkező utalás esetén:

IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB
Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

További információt az Együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért csoport nevű Facebook-oldalon olvashatnak.

Súlyos beteg a fiatal zenész, Berezvai Marcell http://www.life.hu/drlife/20161208-sulyos-beteg-a-fiatal-zenesz-berezvai-marcell.html